Dinosaurus Zwembandjes 3D 2-6 jaar

Dinosaurus Zwembandjes 3D 2-6 jaar

9.07

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501096186569 Categorie:

Beschrijving

Swim Essentials 3D Dinosaurus Zwembandjes 2-6 jaar
Je kindje zal alle mensen doen nakijken dankzij de nieuwste 3D Dinosaurus Zwembandjes van Swim Essentials! De zwemmouwtjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar en voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. De opblaasbare zwembandjes bevatten iets speciaals, namelijk een 3D print en daarmee zijn wij de eerste die dit product mogen produceren met alle veiligheid die daarbij geborgen is.
Bij elk ander setje zwembandjes zal het zo zijn dat er, indien aanwezig, een print op het zwembandje zit bedrukt. Daarom komen wij met iets nieuws, namelijk de 3D print! Dankzij deze 3D print, die wel altijd zorgt voor de veiligheid van je kind, zien de zwemvleugels er veel cooler uit dan alle andere zwembandjes. Onze zwembandjes zijn de eerste veilige 3D zwembandjes op de Europese markt en geven jouw kindje ook nog eens een supervet design, waardoor heel het zwembad hem zal zien!
De 3D zwembandjes zijn gemaakt van stevig PVC en je kindje zal ten alle tijden blijven drijven. De zwemmouwtjes zitten stevig vast aan de armpjes op zijn of haar armen, waardoor het kind zelf niet in de mogelijkheid is om de bandjes te verwijderen. De zwemvleugels zijn gemakkelijk met de mond op te blazen en alle kinderen zullen jaloers omkijken naar de zwembandjes van jouw kleine!

Extra informatie

Aanbieder

Brand