Doe-het-zelf pakket – 11x DMEGC 325WP met Solis Mini 4G 3000W Omvormer Schuindak Portrait

3,272.60

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 592170934549
Uw recensie toevoegen

Dit complete doe-het-zelf pakket bestaat uit zonnepanelen van DMEGC een omvormer van Solis, montagemateriaal van Solar Construct, bekabeling en connectoren.
Inhoud van dit doe-het-zelf pakket:Zonnepaneel (11 stuks): DMEGC Solar 325WP Mono Full Black
Omvormer: Solis Mini 4G 3000W
Montagemateriaal: Solar Construct Schuin dak (pannendak) Portrait, 1 rij van 11 panelen
Aansluitmateriaal: Bekabeling en connectoren
Jaarlijkse oplevering Onder normale omstandigheden, zuid opstelling zonder schaduw, is de oplevering van dit zonnepanelen pakket ongeveer 3396 kilowattuur per jaar.
Zonnepaneel: DMEGC Solar 325WP Mono Full Black DMEGC Solar is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.
Dit zonnepaneel kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:
Zeer hoge productiestandaard
Scherpe kwaliteitscontroles, volgens de hoogste internationale normen
10 jaar product garantie
25 jaar vermogensgarantie (meer dan 80,2%)
Output tolerantie van 0/+3%
Meer informatie: https://www.quesolar.com/producten/zonnepanelen/dmegc-solar/
Omvormer: Solis Mini 4G 3000W Ginlong Solis is opgericht in 2005 en is een van de oudste en grootste wereldwijde specialisten in string omvormers. De 4de generatie single mini fase omvormer is uitermate geschikt voor de kleinere installatie. De lichtgewicht 4G omvormer is compact in formaat en heeft een zeer lage start spanning. Solis onderscheidt zich door zijn focus op kwaliteit, design, research en innovatie.
Communicatie met de Solis monitoring applicatie is mogelijk via WiFi, Ethernet (kabel) of GPRS. Graag aangeven welk van deze opties u wenst, u ontvangt dan van ons de juiste plugin.
Meer informatie: https://www.quesolar.com/producten/omvormers/solis/
Montagemateriaal: Solar Construct Schuin dak (pannendak) Portrait Solar Construct Nederland is fabrikant van innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen en biedt daarmee dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelensysteem te monteren. Zij garanderen een veilig montagesysteem dat is ontwikkeld onder het motto: Zo simpel is het! en met 20 jaar garantie.
Het montagesysteem van Solar Construct Nederland voor schuine pannendaken is opgebouwd uit gepatenteerde dakhaken, montagerails en de benodigde montagematerialen om de zonnepanelen op de montagerail te monteren. Het SCN montagesysteem voor pannendaken kan met één type dakhaak voor alle type pannendaken worden gebruikt ongeacht het type dakpan. Solar Construct Nederland garandeert het PV-bevestigingssysteem voor schuine daken voor een periode van 20 jaar.
Bij het montagemateriaal ontvangt u ook de benodigde aansluitmaterialen zoals kabels en connectoren.
Meer informatie: https://www.quesolar.com/producten/montagesystemen/solar-construct/

Doe-het-zelf pakket – 11x DMEGC 325WP met Solis Mini 4G 3000W Omvormer Schuindak Portrait
Doe-het-zelf pakket – 11x DMEGC 325WP met Solis Mini 4G 3000W Omvormer Schuindak Portrait

3,272.60

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken