Helpdesk: 0900-0400288

Dokteronline (NL)

Dokteronline (NL)

Dokteronline biedt platforms de mogelijkheid een commerciële relatie aan te gaan. Partners van Dokteronline plaatsen en monitoren interessante content op de eigen platforms die naar ons Dokteronline verwijst. Wanneer deze gerealiseerde traffic tot conversie bij Dokteronline komt, verdient u een interessante commissie.

Over Dokteronline
Wij geloven in ‘power to the patiënt’: de mogelijkheid om samen met EU-artsen te bepalen of en welke medische behandeling wenselijk is ter vermindering of ondersteuning klachten. Daarom is Dokteronline een platform dat patiënten, artsen en apotheken verbindt door het bieden van een online artsconsult. Een medische vragenlijst wordt door een EU-geregistreerde arts beoordeeld, waarna een recept desgewenst kan worden doorgezonden naar Blueclinic. Blueclinic heeft toegang tot verschillende apotheken in Europa welke uw recept in ontvangst kunnen nemen en u het receptplichtige product kunnen verkopen en thuis bij u af kunnen leveren.

Partner van Dokteronline
Een samenwerking met Dokteronline is commercieel erg interessant. Maar liefst 67% van de bevolking zoekt regelmatig online naar oplossingen voor medische kwalen. Sluit uw platform bij ons aan via Partnerize.

De voordelen van het partnerprogramma van Dokteronline
Tot € 20,- vaste commissie per order.
Ruim aanbod aan advertentiematerialen.
Unieke dienst waar veel vraag naar is.
Realtime inzichten in uw performance en campagnes.
Maandelijkse uitbetalingen van commissie.
Professionele en directe ondersteuning door onze powerpartner specialisten.

Dokteronline (NL)
Dokteronline (NL)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Shopping cart