Doneren aan goede doelen

Power.nl steunt goede doelen die ervoor zorgen dat mensen veel liefde, verzorging en begeleiding krijgen. Denk aan ontspanning, zorgeloos leven. Denk aan het regelen van de vaste lasten, de dagelijkse taken zoals boodschappen, schoonmaken, heen en weer naar de winkels, maar ook massages, pedicures, manicures, knippen, wassen etc etc. Power.nl wil op die manier zorgen dat meer mensen het gevoel krijgen van een zorgeloos leven met een overvloed van geluk, hoop en liefde. Oftewel HAPPY PEOPLE 🙂


Power Project Schoon Drinkwater

In veel landen overal ter wereld is er een tekort aan schoon drinkwater. Zelfs in Nederland. Daar moet verandering in komen omdat we niet zonder schoon drinkwater kunnen leven. Power.nl steunt projecten die ondersteuning bieden aan schoon drinkwater. Door klant te worden bij Power.nl Energie helpt u het Power project schoon drinkwater. Met het Power schoon drinkwater project werken we aan het realiseren van schoon drinkwater daar waar het het hardste nodig is.

Power Connecting Energy

Power.nl steunt projecten waarbij duurzaam opgewekte elektriciteit een belangrijke rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan moeilijk bereikbare gebieden zoals de jungle, woestijn en gebergtes. Hier is vaak geen elektriciteit beschikbaar en daardoor ook geen internet. Power.nl helpt goede doelen die mensen helpen met het opwekken van elektriciteit met behulp van onder andere zonnepanelen. Hierdoor kunnen mensen beschikking hebben over elektriciteit en daarmee ook tot internet en van daaruit nog veel meer.

Power House of Talents

Stichting House of Talents is de kweekvijver voor talentontwikkeling in de brede zin van het woord. Talentontwikkeling staat bij ons centraal. Het maakt bij ons niet uit om wat voor talent het gaat. Wij begeleiden jongeren bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Door middel van ons brede netwerk is het voor ons mogelijk om de juiste ondersteuning te bieden op de vlakken waar dit nodig is. Hiernaast organiseren we ook diverse evenementen, met als doel het motiveren, stimuleren en verbinden van verschillende bevolkingsgroepen.

We leven in een digitaal tijdperk waarin de veranderingen in een razend snel tempo de normaalste zaak van de wereld zijn. Door het niet openstaan of te kunnen aanpassen aan deze veranderingen kan het jongerenperspectief in geding komen. Wij zijn de leiders op het gebied van innovatie en ontwikkeling.

Website: https://myhouseoftalents.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/myhouseoftalents/

 

 

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart