Meer dan 100.000 aanbiedingen

Doneren

Doneren promotie house of talentsDoneren geeft een goed gevoel. Wilt u een donatie doen? Dat kan! Via Power.nl kunt u doneren aan Stichting House of Talents.

Stichting House of Talents is de kweekvijver voor talentontwikkeling in de brede zin van het woord. Talentontwikkeling staat bij ons centraal. Het maakt bij ons niet uit om wat voor talent het gaat. Wij begeleiden jongeren bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Door middel van ons brede netwerk is het voor ons mogelijk om de juiste ondersteuning te bieden op de vlakken waar dit nodig is. Hiernaast organiseren we ook diverse evenementen, met als doel het motiveren, stimuleren en verbinden van verschillende bevolkingsgroepen.

We leven in een digitaal tijdperk waarin de veranderingen in een razend snel tempo de normaalste zaak van de wereld zijn. Door het niet openstaan of te kunnen aanpassen aan deze veranderingen kan het jongerenperspectief in geding komen. Wij zijn de leiders op het gebied van innovatie en ontwikkeling.

Artiesten boeken voor de beste prijs? Wij hebben een boekingsbureau voor artiesten, bands, DJ’s en overig entertainment. Hiernaast geven wij ook diverse workshops op scholen, justitiële jeugdinrichtingen, AZC en meer. Met vele jaren ervaring is boeken bij ons veilig en vertrouwd. Leg ons uit wat u nodig heeft, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Kom eens kijken naar wat we doen en wat we bieden. Heb je interesse om eens met ons te kijken naar wat we allemaal voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je er alles over!

Ik sta voor je klaar!

Contactpersoon: Jay Visser

Facebookpagina: Houseoftalents

Gebruik het onderstaande formulier om geld te doneren.

BedragPower.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0