Doneren aan goede doelen

Power.nl zamelt geld in voor voor verschillende goede doelen. Zo helpen wij de maatschappij.

Project Power Waterflessen

Doneren aan goede doelen waterflessen

In veel landen overal ter wereld is er een tekort aan schoon drinkwater. Power.nl verstuurt waterflessen naar plekken waar een tekort aan schoon drinkwater is of dreigt te komen. Om dit te bewerkstelligen vragen wij iedereen om het Project Power Water te steunen. U mag zelf bepalen hoeveel geld u steunt. Wij zorgen ervoor dat de waterflesjes op de juiste plekken worden bezorgd. Hoe meer waterflessen we kunnen versturen hoe beter.

Tip: Door klant te worden bij Power.nl Energie steunt u automatisch. 

 

Project Power Voedselbanken

Een voedselbank is een liefdadigheidsinstelling die kosteloos levensmiddelen verstrekt aan hen die financieel niet of nauwelijks in staat zijn om in hun levensonderhoud te voorzien en ter voorkoming van verspilling van voedsel. Power.nl zamelt geld in voor diverse voedselbanken. Wij zullen in de toekomst meerdere voedselbanken toevoegen om te steunen.

Tip: Door klant te worden bij Power.nl Energie steunt u automatisch. 

 

Doneren aan goede doelen house of talentsStichting House of Talents

Talentontwikkeling staat bij House of Talents centraal. Het maakt niet uit om wat voor talent het gaat. House of Talents kan begeleiden jongeren bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Door middel van een breed netwerk is het mogelijk om de juiste ondersteuning te bieden op de vlakken waar dit nodig is. Hiernaast organiseert House of Talents ook diverse evenementen, met als doel het motiveren, stimuleren en verbinden van verschillende bevolkingsgroepen.

Tip: Door klant te worden bij Power.nl Energie steunt u automatisch. 

 

Formulier geld doneren aan goede doelen

Geld doneren werkt heel makkelijk. Vul het formulier in. Kies vervolgens het goede doel en het bedrag dat u wilt doneren.

Bedrag 


Klanten van Power.nl steunen automatisch goede doelen. Power.nl steunt verschillende goede doelen.

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart