E-on: Tijdelijk 6 maanden gratis stroom

Gratis Weber BBQOok energieleverancier E-on heeft met regelmaat een speciale energie aanbieding. Deze keer waagt E-on een poging om tot u te komen met maar liefst 6 maanden gratis stroom plus een Weber BBQ. Zo geniet u fijn van een lekker gebraden stuk vlees terwijl u samen met u vrienden en familie aan het genieten bent van het heerlijke weer.

Vaste energietarieven voor 3 jaar

Om in aanmerking te kunnen komen voor deze energie aanbieding dient u een energiecontract aan te gaan voor een periode van 3 jaar. U bent dan de aankomende 3 jaar beschermd tegen prijsstijgingen van stroom en gas. Lees de meest gestelde vragen en maak ook een vergelijking op de voorpagina.

6 maanden gratis stroom

Naast de zekerheid van vaste energietarieven ontvangt u tijdelijk 6 maanden gratis stroom.

Meest gestelde vragen

Kan ik als bestaande klant ook gebruikmaken van deze actie?
Als bestaande klant kunt u contact opnemen met 0800 – 23 23 966 (gratis) om te informeren naar de voorwaarden om ook gebruik te maken van deze actie met gratis maanden stroom.

Krijg ik ook korting als ik enkel elektriciteit of gas wil? 
Ja, indien u alleen voor duurzaam opgewekte elektriciteit of gas kiest, ontvangt u gewoon de gratis maanden stroom en de Weber barbecue. Wanneer u dus stadsverwarming heeft, kunt u ook alleen voor elektriciteit kiezen.

Krijg ik de gratis Weber barbecue ook bij een 1 of 2-jarig contract? 
De Weber barbecue krijgt u alleen bij een nieuw 3-jarig contract. Bij een 1 of 2-jarig contract of een contractverlenging geldt het aanbod niet.

Wanneer ontvang ik de Weber barbecue? 
De Weber barbecue ontvangt u binnen 6 weken na aanmelding voor het 3-jarige contract.

Kan mijn energietarief gedurende mijn leveringsovereenkomst wijzigen?
Nee. Kiest u voor een vast energietarief, dan verandert deze prijs niet. Wat wél kan veranderen zijn de energiebelasting en netwerkkosten. De maandkosten kunnen hierdoor hoger uitvallen.

Krijg ik direct energie van E.ON wanneer ik een leveringsovereenkomst afsluit? Of moet ik wachten tot mijn contract bij mijn huidige energieleverancier afloopt?
Kiest u voor een vast energietarief, dan ontvangt u meteen groene stroom en gas van E.ON. E.ON zegt uw contract per direct voor u op bij uw huidige energieleverancier.

Moet ik mij zorgen maken over prijsschommelingen? 
Kiest u voor een vast tarief, dan heeft u daar gedurende de looptijd geen omkijken meer naar.

Kan ik overstappen zonder problemen?
U kunt overstappen zonder zorgen. E.ON regelt de complete overstap voor u. U betaalt niet dubbel voor uw energie en uw stroomvoorziening blijft netjes op orde.

Is E.ON een betrouwbare energieleverancier?
Al tientallen jaren levert E.ON gas en elektriciteit aan 26 miljoen tevreden klanten in Europa. Op die ervaring kunt u ook vertrouwen. E.ON is ook nog eens de grootste energieleverancier in particuliere handen van Europa.

Hoe komt het dat E.ON zulke scherpe tarieven kan bieden?
E.ON geeft u altijd een scherp tarief door grootschalige inkoop. U profiteert daar dus van mee.

Mijn contract bij mijn huidige energieleverancier is nog niet verlopen. Kan ik tóch overstappen?
E.ON regelt de hele overstap voor u, gratis. Een eventuele opzegboete van uw huidige energieleverancier neemt E.ON voor hun rekening tot een maximum van €350,-.

Hoe krijg ik mijn gratis maanden stroom?
De gratis maanden stroom zijn verwerkt in het leveringstarief van elektriciteit en worden per jaar verrekend. Op de jaarafrekening wordt 2/12 van het totale jaarverbruik (in totaal 2 maanden bij een 1-jarig contract) tegen een tarief van € 0,00 gerekend. 

Rekenvoorbeeld:
U ontvangt een jaarafrekening over de periode 15 mei 2011 t/m 15 mei 2012, dat zijn 366 dagen. 
Het verbruik in die dagen is 3.329 kWh. Op de nota ziet u dat u 2/12 dagen van 366 dagen (= 61 dagen) een nultarief in rekening gebracht krijgt en 10/12 deel (= 305 dagen) het afgesproken tarief.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb over een (kapotte) Weber barbecue?
Voor vragen / klachten over de Weber barbecue kunt u contact opnemen met de Weber klantenservice: tel. 31 (0)513 – 4 333 32 (lokaal tarief) of e-mail naar service@weberstephen.com. De klantenservice is maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 – 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 – 14.30 uur.

Als ik mijn contract voortijdig verbreek, krijg ik dan een boete?
Ja, voor een Weber barbecue wordt € 80 boete in rekening gebracht. Ook als u ervoor kiest om de barbecue terug te sturen.

Energie vergelijken

Om er achter te komen of deze aanbieding danwel een andere aanbieding voor uw situatie het meest voordelig is start u met energie vergelijken van alle energie-maatschappijen. Onze energievergelijker is volledig onafhankelijk en maakt voor u een objectief energie vergelijk van alle energieleveranciers in Nederland.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken