EasyJet gaat energie leveren

Vliegmaatschappij EasyJet is van plan om energie te gaan leveren. Zij mikken vooral op de consumenten die in het bezit zijn van een slimme meter. Op die manier kan EasyJet straks fluctuerende energietarieven gaan aanbieden. Wanneer energie erg goedkoop is dan kunnen consumenten daarvan profiteren.

Elk uur andere energietarieven op de energiemarkt

Zo zullen de energietarieven elke dag per email worden verzonden. Is de energie op een bepaald moment te duur? Dan word er gewoon geen gebruik gemaakt van de wasmachine of droger. EasyJet zal haar diensten puur via internet gaan aanbieden. Het contract bij EasyJet zal naar verwachting €5 per maand kosten die ieder moment op te zeggen is zonder opzegvergoeding. Dat is al een pluspunt naar de consument toe want een boete betalen bij voortijdig opzeggen van het contract is al vervelend genoeg.

easyEnergy is de naam van de nieuwe energieleverancier

easyEnergy zoals ze gaan heten zullen vanaf Den Haag gaan werken. Zij willen vernieuwing op de energiemarkt brengen door lage tarieven te bieden. Waar consumenten nu overstappen door middel van een welkomstkorting zal easyEnergy energie tegen inkoopsprijzen gaan bieden. En dit kan prima in combinatie met de slimme meter die bij velen al geïnstalleerd is aldus easyEnergy.

Iedereen betaalt hetzelfde voor zijn energie

EasyJet’s Sir Stelios Haji-Ioannou is van plan om uit te breiden in de toekomst naar andere landen. In 2020 zullen we allen voorzien zijn van een slimme meter. Zo zal er ook geen verschil zijn tussen klanten en aankomende klanten iedereen zal dezelfde prijs voor zijn energie gaan betalen waarbij zij geen winstopslag ambiëren.

easyEnergy tarieven vergelijken

Bent u aan het kijken of u kan besparen op uw energiekosten? Misschien wel bij een andere energieleverancier? Maak gratis gebruik van de energievergelijker van Power.nl. Wij kunnen u precies laten zien welke energieleverancier de voordeligste is. Ga aan de slag met energie vergelijken en bekijk welke energieleveranciers u goedkope energie kunnen leveren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken