Een broodrooster kopen?

Een broodrooster kopen? Niets is lekkerder dan de geur van geroosterd of gebakken brood. Maar omdat dit artikel over broodroosters gaat gaan we voor de geur van geroosterd brood. Met of zonder boter beiden zijn lekker. Ook broodroosters zijn er in verschillende varianten. De luxe variant of gewoon de simpele variant. Welke kies je?

Een broodrooster kopen? Welk model is geschikt voor jouw huishouden?

Een basis broodrooster roostert brood. Maar er zijn nu ook broodrooster te koop met tosti klemmen. Zo kun je dus twee verschillende varianten maken met oud brood of vers brood. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Een broodrooster kun je al kopen voor €20. Ook broodroosters in de prijsklasse van €100 of meer. In principe vinden de meeste consumenten een broodrooster van boven de €100 te duur. En eigenlijk is dat ook wel zo. Als een broodrooster duur is, dan is het meestal het merk. Want een KitchenAid broodrooster moet het van de naam hebben. We kijken het liefst naar wat een broodrooster kan.

Meerdere boterhammen roosteren kan met de huidige broodroosters

De basis variant kan boterhammen roosteren en dat is het dan. De nieuwere modellen kunnen tegenwoordig ook andere vormen brood roosteren. Zoals de bagel die geroosterd kan worden of een Pita broodje. En de duurdere varianten hebben zelfs een ontdooi functie. Dat betekent dat men gewoon bevroren brood uit de vriezer in het broodrooster kan leggen. De standaard broodrooster heeft ruimte voor twee boterhammen. Je kunt ook gaan voor meer ruimte. Zoals drie boterhammen of zelfs vier. Dit is handig voor grote gezinnen die dan tegelijk voor vier boterhammen kunnen roosteren.

Een broodrooster en tosti maker ineen?

Een opwarmrek is ook handig, zo kun je je geroosterde broodjes warm houden. En een broodrooster neemt nu eenmaal ruimte in. En we hebben allemaal wel verschillende apparaten in de keuken staan. Wat is dan handiger dan een broodrooster die tevens voorzien is van tosti klemmen? Zo kun je dan je oude tosti ijzer de deur uit doen. Want een broodrooster voorzien van tosti klemmen is dan handiger. Een broodrooster die geschikt is daarvoor is bijvoorbeeld de Princess Toaster Steel Style. Deze heeft ruimte voor vier boterhammen die geroosterd kunnen worden, en er zitten tosti klemmen bij. Zo is ook de bruiningsgraad in te stellen.

Is een duur apparaat beter?

Heel duur is het apparaat niet voor €49,95 kun je dit broodrooster aanschaffen. Zoals je kunt lezen hoef je dus niet te gaan voor een duur broodrooster. Je betaalt dan vaak voor het merk. En zelfs bij de duurdere broodroosters zitten niet altijd extra sleuven of zijn er tosti klemmen aanwezig. Een broodrooster is bedoeld voor gemak. Dus wil je een broodrooster kopen? Bekijk dan gewoon hoeveel boterhammen er geroosterd kunnen worden en of er de mogelijkheid is om een tosti te maken. Dan hoef je er ook niet heel veel geld aan uit te geven en heb jij gewoon elke ochtend geroosterd brood.

Op Power.nl kun je broodroosters vergelijken. Van goedkoop tot duur. Duur hoeft dus niet altijd beter te zijn.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart