Kosten elektriciteit

Kosten elektriciteit berekenen? Welke kosten elektriciteit zijn er? Uw kosten van elektriciteit zijn onder te verdelen in drie delen te weten:

  • Uw leveringskosten
  • Uw transportkosten
  • De belasting die u betaald over uw verbruik.

De belasting neemt de helft aan kosten van uw energienota in. Het andere gedeelte betaalt u aan uw netbeheerder en de transport en meterkosten.

Kosten elektriciteit beheren

U kunt uw elektriciteitsverbruik beheren, door zuinig om te gaan met uw apparatuur thuis, misschien staat u er niet bij stil, maar het is wel verstandig om bij te houden welk apparaat veel aan elektriciteit verbruikt, zodoende kunt u het gebruik reduceren door bijvoorbeeld op lagere temperaturen te wassen, en meer uw was buiten te hangen. In plaats van dat u uw stroomverslindende wasdroger steeds aanzet. Het is zeer nuttig om uw kosten elektriciteit te beheren door te besparen maar ook te vergelijken. Door uw elektriciteitsverbruik te beheren bespaart u indirect geld. Direct geld besparen? Start dan met vergelijken zo kunt u in een oogwenk bekijken hoeveel u nu teveel betaalt en dat is zonde van uw geld.


Vergelijk de verschillende aanbieders

U kunt uw huidige elektriciteits tarief vergelijken met andere energiemaatschappijen, de tarieven veranderen, de gasprijs is weer gedaald. Daarbij komt ook nog eens dat de belasting op elektriciteit weer verlaagd is. Het is heel verwarrend dat snappen wij, daarom houden wij de energie en gasprijzen voor u in de gaten. Deze voeren wij in in onze energievergelijker zodat dat klusje alvast is geklaard, overstappen kunnen wij niet voor u doen dat moet u zelf doen. Ook wel zo fijn want u houd hiermee de touwtjes in handen.

Welke energiemaatschappij momenteel de goedkoopste is is afhankelijk van uw elektriciteitsverbruik en adresgegevens. Wij maken een berekening op basis van uw huidige energiemaatschappij plus uw verbruik daaruit komt een energievergelijking voort waarin u zelf de keuze heeft om gratis over te stappen.

Bespaar tot €500 op uw elektriciteitsverbruik door samen met EnergieVergelijking.nl op zoek te gaan naar de scherpste aanbieding.

Power.nl
Logo