Shop voordelig en snel bij Power.nl


Ritech 2 VR Bril voor 3.5 tot 6 inch smartphones, verbeterde Ritech Virtual Reality bril V2 o.a. passend: iPhone 4-4s, 5-5s, 6-6s, Galaxy S3, S4-S4 mini, S5-S5 mini-plus-neo etc, zwart , merk i12Cover

18.50

Bekijken

Artikelnummer: 501330263526 Categorie:

Beschrijving

Ritech 2 Virtual Reality bril voor 3.5 tot 6.0 inch smartphones.
Waarschuwing: “Dit item heeft hoge amusementswaarde op o.a. feestjes en partijen, ook als kado erg leuk!”
De Ritech 2 VR Bril is de opvolger van de Ritech 1. De Ritech 2 is iets groter waardoor deze nu te gebruiken is voor bijna alle smartphones met een schermafmeting van 3.5 tot 6 inch. Doordat dat de bril iets groter is dan de Ritech 1 isde afstand tot de lenzen groterwaardoor u minder last heeft van tunnelvisie. Erg leuk om jezelf of om een ander kado te geven: Fun en Hilariteit gegarendeerd! Deze Ritech 2 is geschikt voor bijna alle smartphones met een schermformaat van 3.5 tot 6.0 inch. Alle smartphones met een lengte van 115-163mm en een breedte van 59-92mm zullen in de VR bril passen.
Hoe werkt de Ritech 2 VR Bril.
Het gebruik van de Ritech 2 VR Bril is erg gemakkelijk en het principe is net zoals de Ritech 1 of de Google Cardboard. Open de voorklep en plaats de smartphone aan de binnenzijde van de voorklep. De voorklep heeft zuignapjes waarmee u uw smartphone stevig in het midden van de bril kan plaatsen. De voorklep sluit u door middel van een stevig kliksysteem. De lenzen van de Ritech 2 kan u in de breedte instellen zodat u de lenzen precies recht voor uw ogen kan plaatsen. De stand van de lenzen kan u aflezen aan de hand van een aantal kleuren die bij de schuifknoppen staan. Handig als u met meerdere personen gebruik maakt van de bril. Een magneet aan de zijkant van de bril stelt u in staat om een “klik” uit te voeren. Deze “klik” kan door een sensor in uw smartphone opgepikt worden en de app kan hier vervolgens naar handelen.
Comfortabel
De Ritech 2 VR Bril is licht en weegt nog geen 166 gram. Dankzij de schuimrubberen randen zit de bril prettig tegen uw gezicht aan. Ook is de bril voorzien van stevige, elastieken banden die comfortabel over het hoofd zitten.
Wat zijn leuke apps voor de Virtual Reality bril?
Onze favoriete apps zijn de volgende;
iOS
– Roller Coaster VR
– VR One Cinema
– Jurassic Virtual Reality
– CMoar Rollercoaster
– Audi A4 VR Experience
Android
– Durovis Dive Roller Coaster
– Google Street View VR
– Jurassic Virtual Reality
– Virtual Reality Showroom
– Audi A4 VR Experience
Windows
– Coptar
– InMind
Merk: Ritech
Alle smartphones met een lengte van 115-163mm en een breedte van 59-92mm zullen in deze VR bril passen.
Tip; Hebt u een Android telefoon met bluetooth? Bestel dan gelijk een bluetooth gamepad mee. Deze is te vinden door de volgende EAN code in het zoekveld bij Bol in te vullen: 8719177362080.
NBEen VR bril is een universeel accessoire. Of VR apps op uw smartphone werken en te installeren zijn verschilt per besturingssysteem en update

Extra informatie

Aanbieder

Merk