Eneco: €175 cashback korting Stroom en Gas 1 jaar

Let op dit is een tijdelijke aanbieding van Eneco! Wanneer u nu kiest voor een jaarcontract van Eneco Stroom en Gas dan ontvangt u €175 korting. Het mooie van deze aanbieding is ook dat u 100% groene stroom geleverd krijgt. 

Ecostroom en gas van Eneco vaste prijs

Eneco garandeert een vaste prijs gedurende de looptijd. Geen omkijken meer naar uw voorschotbedrag. Dat is een hele geruststelling met de opkomende verhogingen voor 2018. Het pakket Ecostroom omvat windenergie en een klein percentage zonne-energie uit een Europees zonnepark. Opgewekt dus uit duurzame bronnen waarbij geen CO2 uitstoot vrijkomt.

Slim omgaan met uw verbruik

Nemen we een voorbeeld aan een gezin dat een verbruik heeft van 3500 kWh en 1500 m3 gas? Dan zal het gemiddelde voorschotbedrag €144,50 per maand zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u uw verbruik desondanks kunt verlagen? Slimmer omgaan met energie en gas resulteert in een goedkopere voorschotnota. Het gasverbruik dat is uw grootste onkostenpost. Daar kunt u op besparen. Een lekker warm vest aantrekken waardoor de verwarming niet zo hoog hoeft bijvoorbeeld. Want per graad kunt u snel €70 per jaar besparen.

Bespaartips energie en gas

Lees ons artikel met energie bespaartips nog eens door. Hierin staan 10 handige tips om te besparen. Voert u deze tips uit? Ga er dan maar vanuit dat uw eindafrekening een stuk lager zal zijn. Het kan wel honderden euro’s per jaar schelen. Als klap op de vuurpijl krijgt u nog eens de cashback van Eneco waardoor uw besparing nog hoger uitvalt. Energiecontract verlopen? Dan gaat u weer op zoek naar nieuwe goedkope energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl.

Uw nieuwe voorschotnota voor 2018

Eneco vindt slim omgaan met energie van groot belang u ook? Bekijk dan snel de aanbieding en bereken binnen 1 minuut de hoogte van uw nieuwe voorschotnota. Eneco helpt u met uw overstap en regelt het complete overstap proces voor u. U hoeft dus zelf na uw keuze niets meer te doen.

Eneco energietarieven vergelijken

Op Power.nl kunt u het aanbod van Eneco vergelijken met andere energieleveranciers. Start met energie vergelijken en bekijken welke energieleveranciers er allemaal zijn en welke daarvan de goedkoopste energietarieven heeft passend bij uw situatie en uw voorkeuren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo