Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat

Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaatHeeft u nog geen slimme thermostaat in huis, maar zou u die wel graag willen? En bent u ook op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u eventueel kiezen voor een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat. Hierbij ontvangt u de Toon thermostaat waarmee u flink kunt besparen. Met behulp van internet kunt u de Toon verbinden met andere slimme apparaten in uw woning.

Over Toon

Als u kiest voor een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat, ontvangt u de Toon in huis. Dit betreft een prachtig model waarmee u precies kunt inzien hoeveel u verbruikt, waardoor u ook flink kunt besparen. U kunt dit apparaatje op afstand bedienen met behulp van een handige app. Daarvoor heeft u wel een abonnement nodig. Dit kost 4,50 euro per maand, maar daarmee kunt u ook weer flink besparen. Een abonnement die u dus weer eenvoudig terugverdient door uw besparing.

Er is een Verspillingschecker aanwezig op de Toon. Daarmee kunt u nagaan welke apparaten veel energie verbruiken. Op basis daarvan kunt u uw energieverbruik dus ook terugdringen.

Extra mogelijkheden

Als u wilt kunt u het apparaatje uitbreiden met diverse andere elektronica. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Fibaro slimme stekker, een Fibaro rookmelder of Philips Hue verlichting. Stuk voor stuk is dat allemaal slimme elektronica waarmee u nóg prettiger kunt wonen. Uiteraard zijn er nog meer uitbreidingen waar u uit kunt kiezen. Zo verhoogt u het wooncomfort aanzienlijk.

Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat

Wilt u graag kiezen voor een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat? Dan kunt u een vierjarig energiecontract afsluiten. Bij dit energiecontract krijgt u de Toon namelijk geheel gratis in huis. Het apparaatje wordt ook gratis bij u thuis geïnstalleerd (ter waarde van 75 euro). Gedurende vier jaar zullen de energietarieven niet wijzigen.

De voordelen van deze energiedeal

Deze energiedeal kent meerdere voordelen. De voordelen zijn als volgt:

  • Gratis Toon thermostaat bij een vierjarig energiecontract;
  • Gratis installatie van de Toon ter waarde van 75 euro;
  • Altijd in controle met behulp van de gratis Toon-app;
  • 14 dagen bedenktermijn.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van deze energiedeal? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden omtrent deze energiedeal. Als u kiest voor een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat, houd dan rekening met onderstaande:

  • Dit betreft een vierjarig energiecontact, wat inhoudt dat u dus minimaal 48 maanden klant moet blijven om te kunnen profiteren van deze deal;
  • Tijdens de looptijd worden de energietarieven niet gewijzigd. Na afloop van uw energiecontract worden de energietarieven omgezet naar variabele energietarieven;
  • Netbeheerkosten, ODE en energiebelasting kunnen wel gedurende de looptijd wijzigen. Daar heeft Eneco geen invloed op;
  • Stap alleen over wanneer uw huidige contract dit toelaat. Heeft u een contract met onbepaalde looptijd of loopt uw contact binnenkort af? Dan kunt u gerust overstappen;
  • Lees de voorwaarden altijd nog even door als u de overstap maakt.

Gratis overstapservice

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Nadat u uw nieuwe energiecontract heeft aangevraagd kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt dat de overstap verder voor u geregeld wordt. Zo hoeft u uw oude contract niet op te zeggen. Een opzegbrief is dus helemaal niet nodig!

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat is natuurlijk al erg interessant. Echter zijn er ook nog voldoende andere deals waar u uit kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld liever een korter energiecontract? Dan kunt u daar ook voor kiezen. U kunt hier de andere energie aanbiedingen bekijken. Hierbij kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor cashback energie. In dat laatste geval ontvangt u korting op uw jaarafrekening.

Onafhankelijk vergelijken

Via Power.nl kunt u onafhankelijk vergelijken. Dat houdt in dat u alle energieleveranciers kunt vergelijken. Met meer dan 40 energieleveranciers in Nederland is dat ook broodnodig! Uiteraard worden er geen kosten in rekening gebracht voor het vergelijken. Ook betaalt u niets meer als u uw contract via onze website aanvraagt.

Maak een energievergelijking

Wilt u graag kiezen voor een Eneco energiecontract met gratis slimme thermostaat? Of kiest u toch voor een andere deal? Via onze website kunt u eenvoudig en snel energie vergelijken. Met behulp van de energievergelijker berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat te allen tijde bovenaan. Heeft u nog vragen met betrekking tot de overstap? Neem dan contact met ons op en we helpen u uiteraard graag.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo