Eneco spendeert miljoenen in duurzame energie

windpark enecoEnergieleverancier Eneco heeft naar verluid ruim 402 miljoen euro gespendeert aan het verduurzamen van de energielevering. Alleen al in windenergie werd 100 mln euro gestoken.

Eneco spendeert geld aan meerdere vormen van duurzame energie

Vorig jaar besteedde de energieleverancier 324 mln. De energieleverancier heeft in verschillende projecten geinvesteerd zo werd er voor €11 mln in zonne-energie geinvesteerd. Tevens nog een €51 mln in het ontwerp van warmtenetten.

Ondanks tegenvallende resultaten in de omzet, blijft Eneco doorgaan van de €402 mln werd ook geld geinvesteerd in het bestaande elektriciteits en gasnetwerk. Deze is uitgebreid en verbeterd. In het buitenland waar ze ook actief zijn werd het windpark Lochluichart afgeleverd. Het bestaande park Tullo werd verbeterd.

In België heeft Eneco haar zonne-energie capaciteit verhoogd van 24 megawatt naar 32. Hiermee kunnen 8000 huishoudens worden voorzien in hun energiebehoefte.

De goedkoopste energieleverancier

Energie vergelijken en overstappen doet u eenvoudig op Power.nl! Heeft u aanbieding gekregen via Eneco? Wilt u weten hoe goed deze aanbieding is? Doe dan een extra check met de energievergelijker van Power.nl. Zo weet u zeker of u kunt besparen!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken