Energie met welkomstcadeau. Een Cadeau of toch liever de Korting?

Zoeken naar goedkope energie met welkomstcadeau gebeurt dagelijks. Zo kan men een gratis playstation cadeau krijgen of een slimme thermostaat. Maar ook andere welkomstcadeaus zoals een gratis reiskoffer of een tablet behoren tot de mogelijkheden. De energie en gastarieven zijn bij deze energiecontracten wel hoger. De energieleverancier die het cadeau aanbiedt wil uiteraard wel zekerheid. 

Geld of een cadeau wat spreekt u meer aan?

Besluit u het energiecontract eerder te verbreken? Dan wordt de waarde van het cadeau in rekening gebracht. En erbovenop komt een opzegvergoeding. Denk daar aan voordat u voor een dergelijk energiecontract wilt kiezen. Niet iedereen heeft de zelfde voorkeuren. De ene kiest liever voor korting in geld wat ook als cadeau mag worden gezien. En de andere heeft meer oren naar een welkomstcadeau. De gemiddelde korting in geld is ongeveer €250 bij één jaar.

Welkomstcadeau die helpt met besparen

Een energieleverancier kan cadeaus bieden waar u echt iets aan hebt. Zoals een slimme thermostaat kado. Daarmee kunt u uw eigen energieverbruik in de hand houden. Het handige hieraan is dat het verbruik op afstand kunt bepalen. Zet de verwarming bijvoorbeeld alvast aan. Of zet deze uit als u dit vergeten bent. Het vernuftige apparaat is bedoeld om meer comfort te creëren en daarbij te besparen. Zo heeft MilieuCentraal berekend dat uw gaskosten met circa 20% verlaagd kunnen worden als u een slimme thermostaat heeft.

Energie met welkomstcadeau in allerlei soorten

Om zoveel mogelijk te variëren en om nieuwe klanten te trekken bieden energieleveranciers verschillende cadeaus. Een Wehkamp cadeaubon bij Essent vindt ook gretig aftrek, of een cadeaubon van Bol.com bij Nuon. Het is maar net waar een consument het meest behoefte aan heeft. Maar we zien ook wel een welkomstcadeau voorbijkomen zoals een Dyson stofzuiger. Deze stofzuiger is al enorm duur in aanschaf. Een wellness bon bij energie of een weekendje weg bij energie komt ook voor.

Energie vergelijken zonder welkomstcadeau?

Kortom een energiecontract kiezen met welkomstcadeau behoort tot de mogelijkheden. Als u het niet erg vind om meer te betalen voor uw energiekosten maar daarbij wel een welkomstcadeau krijgt dan kunt u het overwegen. Eenjarige energie acties met welkomstcadeau zijn er ook. Wilt u toch al niet te lang vastzitten dan is dit een overweging waard.

Energie aanbiedingen vergelijken

Bekijk onze pagina met energie aanbiedingen eens of er een leuk welkomstcadeau voor u bij zit. Elk kado heeft kosten dus dat zal hoe dan ook bekostigd worden via de energierekening. Energie vergelijken zonder welkomstcadeau kan ook. Dan gebruikt u gewoon de reguliere energievergelijker op de website.

Nieuwste energie met cadeau acties voor nieuwe en bestaande klanten

Bekijk het overzicht van de meest recente energie aanbiedingen waarbij een een zogenaamde welkomstcadeau krijgt zoals een korting of een gratis playstation 4 kado. Er zijn allerlei verschillende aanbiedingen. Kies de voordeligste aanbiedingen en als het kan ook de duurzaamste energieleverancier.

Power.nl
Logo