Energie vergelijken

Vul eerst uw stroom en evt gas verbruik in. Op basis van deze gegevens kunnen we de maandelijkse energiekosten berekenen. Vervolgens kunt u de verschillende energieleveranciers vergelijken op prijs. Voorts kunt u de resultaten vergelijken met de energieprijzen op uw huidige energiecontract. Kunt u besparen als u overstapt? Klik dan via de energievergelijker door naar de website van de betreffende leverancier. Volg de stappen en sluit het contract af.

 

Energie vergelijken op prijs en kwaliteit

Waarom zou u energie vergelijken op Power.nl? Power.nl is een onafhankelijke vergelijker die u helpt meer geld over te houden voor uzelf. Onze energievergelijker is onafhankelijk. Dat betekent dat energieleveranciers geen invloed kunnen uitoefenen op de resultaten.

Goedkoopste energieleverancier

Onze energievergelijker houdt de energiekosten van alle energieleveranciers in de gaten zodat u snel kan zien welke energieleverancier op dit moment de aller goedkoopste is. 

Nadat u de goedkoopste energieleverancier heeft gevonden kunt u gelijk overstappen. Via onze energievergelijker kunt u direct overstappen. De huidige energieleverancier regelt de overstap samen met de nieuwe energieleverancier. Hierdoor merkt u niet dat u overstapt.

Gemakkelijk overstappen

Vanaf het moment dat u de energie aanvraag heeft ingediend hoeft u niets meer te doen. Consumenten hebben 14 dagen bedenktijd. Bent u een zakelijke energie verbruiker? Dan is er geen bedenktijd verplicht. Hierdoor kan de energieleverancier gelijk energie leveren.

14 dagen bedenktijd

Wilt u zo snel mogelijk uw energie aansluiting regelen? Dien dan een spoed aanvraag in. 

Bij een spoed aanvraag vervalt de 14 dagen bedenktijd waardoor de levering van energie direct kan beginnen. Let op: Heeft u reeds een contract bij een andere energieleverancier? Dan moet u die zelf opzeggen. Heeft u nog geen energieleverancier? Dan hoeft u verder niets te doen. De nieuwe leverancier regelt de energie aanvraag van A tot en met Z.

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Shopping cart