Samen staan we sterker

Shop voordelig en snel met Power.nl. Vergelijk en bespaar op energie, internet, tv, bellen en meer..

Direct aanmelden bij goedkope energie van Power.nl Bereken uw energiekosten op basis van postcode en verbruik. Vervolgens kunt u eenvoudig kiezen voor het voordeligste Power.nl energiecontract van 1, 3 of 5 jaar. Wij sluiten iedereen aan. Kom ook bij Power.nl en profiteer van de beste deals. Wij passen de prijzen automatisch aan zodat u de goedkoopste energie aanbieding krijgt! Samen staan we sterker!

Zodra wij uw aanvraag voor goedkope energie hebben ontvangen kunnen we beginnen. Zijn alle gegevens correct, dan ontvangt u direct de inloggegevens van uw persoonlijke account. Hiermee krijgt u inzicht in alle kosten, uw verbruik, tarieven en voorwaarden.

Power.nl brengt geen borg in rekening. Het enige wat we van onze klanten verwachten is een tijdige betaling van de energierekeningen. Ondertussen houden wij de energiemarkt scherp in de gaten en wanneer mogelijk verlagen we automatisch uw energietarieven.

Power.nl werkt super slim. Dat betekent dat de medewerkers van Power.nl er alles aan doen om uw energierekening zo laag mogelijk te houden zonder dat u er iets van merkt. Wij werken online vanuit huis. Hierdoor hoeven we minder te reizen. Daarnaast houden we tijd over om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Samen staan we sterk. Door gezamenlijk energie collectief in te kopen krijgen we als het ware groepsvoordeel. Power.nl werkt samen met duizenden consumenten en bedrijven samen waaronder Energiecollectief.nl, bol.com, Conrad.nl, Mediamarkt.nl, Coolblue.nl.

Kies vandaag ook voor Power.nl. Dan zorgen wij ervoor dat uw energiekosten laag blijven. Overstappen is gratis. Met onze handige gratis overstapservice regelen wij de complete overstap inclusief het opzeggen van uw ‘huidige’ energieleverancier.

Het werkt alsvolgt;

 

1. Leveringsovereenkomst

Enkele minuten na uw aanmelding ontvangt u van ons per e-mail bevestiging. Vervolgens ontvangt u uw leveringsovereenkomst. Daarin vindt u alle afspraken die we met u maken, inclusief de definitieve datum van de start van de levering en uw maandelijkse termijnbedrag.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn gaat in op de dag van het versturen van uw leveringsovereenkomst. U ontvangt uw leveringsovereenkomst per e-mail. Daarna heeft u 14 dagen bedenktijd waarin u kosteloos en zonder opgaaf van reden uw overeenkomst kunt annuleren. Heeft u bij de aanmelding aangegeven af te willen zien van uw herroepingstermijn, dan gaan wij direct door naar de volgende stap om de levering zo snel mogelijk te kunnen starten.

3. Opzeggen huidige contract

Wanneer de herroepingstermijn is afgelopen, zeggen we het contract bij uw oude leverancier op.

Wanneer u geen specifieke datum voor de overstap hebt aangegeven, stapt u ongeveer zes weken na uw aanmelding naar ons over. U dient zelf de afloopdatum van uw huidige contract te controleren, zodat u een eventuele opzegboete voorkomt. Indien u hier geen rekening mee heeft gehouden tijdens het invullen van het aanmeldformulier, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan de startdatum van uw contract aanpassen. 

Als u een zakelijke overeenkomst afsluit, bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw huidige contract. Doet u dat niet, dan kan het zijn dat u een boete krijgt van uw huidige leverancier. Als u hulp nodig heeft bij het opzeggen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

4. Meterstanden

In de week voor start levering ontvangt u van ons e-mail waarin we u om uw beginmeterstand vragen. Wanneer u de meterstand snel aan ons doorgeeft, voorkomt u dat uw meterstand geschat moet worden en uw termijnbedragen verkeerd uitvallen.

 

5. Eerste betaling

U betaalt bij Power.nl vooraf. Daarom vragen wij u in de week voor uw overstapdatum om de eerste betaling te doen, of incasseren we die wanneer u ons daar toestemming voor gegeven heeft.

6. Levering

Wanneer alle voorgaande stappen succesvol zijn afgerond wordt uw overstap door Power.nl voltooid en start de levering van energie. Doorgaans ontvangt u binnen zes weken na uw overstap uw eindafrekening van uw oude leverancier.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken