De beste energiedeals

Bij Power.nl kan iedereen snel en simpel besparen. 

Power Energie 1 jaar

1 jaar goedkope energie

 • Vast laag stroom en gas tarief.
 • Energie uit duurzame bronnen.
 • Automatische tariefaanpassing.
 • Snel en kosteloos overstappen.
 • Elk jaar weer een scherpe prijs.

Gratis Aanmelden

Power Energie 3 jaar

3 jaar goedkope energie

 • Vast laag stroom en gas tarief.
 • Energie uit duurzame bronnen.
 • Automatische tariefaanpassing.
 • Snel en kosteloos overstappen.
 • Elk jaar weer een scherpe prijs.

Gratis Aanmelden

Power Energie 5 jaar

5 jaar goedkope energie

 • Vast laag stroom en gas tarief.
 • Energie uit duurzame bronnen.
 • Automatische tariefaanpassing.
 • Snel en kosteloos overstappen.
 • Elk jaar weer een scherpe prijs.

Gratis Aanmelden

Aanmelden voor energie van Power.nl 

Het werkt alsvolgt;

 

1. Leveringsovereenkomst

Uiterlijk binnen drie werkdagen na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail uw leveringsovereenkomst. Daarin vindt u alle afspraken die we met u maken, inclusief de definitieve datum van de start van de levering en uw maandelijkse termijnbedrag.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn gaat in op de dag van het versturen van uw leveringsovereenkomst. U ontvangt uw leveringsovereenkomst per e-mail. Daarna heeft u 14 dagen bedenktijd waarin u kosteloos en zonder opgaaf van reden uw overeenkomst kunt annuleren. Heeft u bij de aanmelding aangegeven af te willen zien van uw herroepingstermijn, dan gaan wij direct door naar de volgende stap om de levering zo snel mogelijk te kunnen starten.

3. Opzeggen huidige contract

Wanneer de herroepingstermijn is afgelopen, zeggen we het contract bij uw oude leverancier op. 

Wanneer u geen specifieke datum voor de overstap hebt aangegeven, stapt u ongeveer zes weken na uw aanmelding naar ons over. U dient zelf de afloopdatum van uw huidige contract te controleren, zodat u een eventuele opzegboete voorkomt. Indien u hier geen rekening mee heeft gehouden tijdens het invullen van het aanmeldformulier, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan de startdatum van uw contract aanpassen. 

Als u een zakelijke overeenkomst afsluit, bent u zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw huidige contract. Doet u dat niet, dan kan het zijn dat u een boete krijgt van uw huidige leverancier. Als u hulp nodig heeft bij het opzeggen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

4. Meterstanden

In de week voor start levering ontvangt u van ons e-mail waarin we u om uw beginmeterstand vragen. Wanneer u de meterstand snel aan ons doorgeeft, voorkomt u dat uw meterstand geschat moet worden en uw termijnbedragen verkeerd uitvallen.

 

5. Eerste betaling

U betaalt bij Power.nl vooraf. Daarom vragen wij u in de week voor uw overstapdatum om de eerste betaling te doen, of incasseren we die wanneer u ons daar toestemming voor gegeven heeft.

6. Levering

Wanneer alle voorgaande stappen succesvol zijn afgerond wordt uw overstap door Power.nl voltooid en start de levering van energie. Doorgaans ontvangt u binnen zes weken na uw overstap uw eindafrekening van uw oude leverancier.

Stap niet over naar een andere aanbieder

Sommige mensen denken dat elk jaar overstappen goedkoper is. Dat lijkt alleen maar zo door de hoge kortingen. Wat de meeste mensen niet weten is dat de energiekosten eerst worden verhoogd en daarna krijgt u een korting terug die in waarde lager is dan het verschil in de totale kosten in vergelijking met de energiekosten die u bij Power.nl zou betalen. Als u kiest voor een standaard energiecontract met een laag tarief, bij Power.nl dus, dan krijgt u ook gelijk een lagere energierekening. Als u kiest voor een energiecontract met korting, dan krijgt u eerst een hoger tarief en dus een hogere energierekening. 

Heel mooi al die kortingen, maar u bent uiteindelijk niet goedkoper uit. De korting krijgt u pas aan het einde van het contract. Omdat de korting eenmalig zijn veel mensen bezig met elk jaar overstappen, gewoon om zo’n korting te krijgen. Wat veel mensen ook niet weten is dat de energiecontracten alleen maar duurder worden. Kijk maar eens verder naar de tarieven van Power.nl. Dan zult u zien dat het echt heel weinig scheelt. Slechts een paar cent. 


Wilt u overstappen naar een andere energieleverancier? Dan houden wij u niet tegen. Sterker nog, we zorgen er graag voor dat u dan ook de beste deal krijgt. Daar moeten we wel bij vermelden dat wij als bedrijf ook weer provisie krijgen. Dus het is eigenlijk goedkoper om bij Power.nl energie te blijven.

Als u echt wil overstappen naar een ander en dus niet meer klant wil zijn bij Power.nl Energie Service, dan respecteren wij uw keuze. Weet in ieder geval dat u bij Power.nl Energie Service altijd van harte welkom bent. Bekijk aantal acties van andere aanbieders. Als u wilt kunt u hier gebruik van maken. 

Of kies toch maar liever energie van Power.nl dan zorgen wij dat alles snel geregeld is.


Duurzame energie.

Power.nl levert energie uit duurzame energiebronnen zoals windmolens, zonnepanelen en waterkrachtcentrales. Wij kopen direct in bij de producent en bieden hierdoor lagere energieprijzen.

Gratis overstappen.

Overstappen naar Power.nl werkt snel en simpel. Wij regelen voor u de complete overstap. Als u niet gaat verhuizen regelen wij ook het opzeggen van het contract bij uw “huidige” energieleverancier.

Lage energiekosten.

Power.nl levert stroom en gas direct voor de laagst mogelijke prijs. Wij stunten niet met kortingsacties, maar met lage prijzen. Klanten van Power krijgen altijd vaste lage prijzen voor stroom en gas.

Slimme oplossingen.

Power.nl geeft u volledig inzicht in uw verbruik en kosten via mijn.power.nl. Daarnaast kunt u eenvoudig uw profiel aanpassen zoals een verhuizing regelen of uw voorschotnota aanpassen.