Energie aanbiedingen

 

Energie met korting of toch liever een lage prijs

Welkomstkortingen worden pas uitgekeerd als u tenminste een jaar klant bent geweest. Wat veel mensen niet weten is dat de meeste energieleveranciers nieuwe klanten een veel hogere prijs per kWh en per m3 laten betalen. Daarnaast moeten zij dan ook een hoger vastrecht per maand betalen. En daarna pas krijgen zij een welkomstkorting uitgekeerd. Daar komt nog eens bij dat ze moet voldoen aan strenge voorwaarden. Als zij bijvoorbeeld een keertje de energierekening te laat betalen, dan vervalt het recht op de welkomstkorting.

Energie aanbiedingen lijken dus wel voordelig vanwege de hoge kortingen. Maar in feite zorgen de energie aanbiedingen ervoor dat mensen elk jaar moeten blijven overstappen. Als ze dat niet doen, dan moeten ze sowieso de standaard stroom en gas prijzen betalen die veel hoger zijn.

Kies liever voor de blijvend vaste lage tarieven van Power.nl. Samen staan we sterker. Power.nl levert energie aan bedrijven en particulieren. We werken ook graag samen. In tegenstelling tot andere energiebedrijven vinden wij het niet erg om producten en diensten van onze klanten onder de aandacht te brengen. Op die manier kunnen we samen meer omzetten.

Neem net als honderden huishoudens en bedrijven energie af van Power.nl. Hoe meer klanten we krijgen hoe minder we met z’n allen betalen voor stroom en gas. De boodschap is simpel en doeltreffend. Deel Power.nl met zoveel mogelijk mensen.

 

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart