Energieleveranciers vergelijken

Vul eerst uw postcode en uw stroom en gas verbruik in. Vervolgens kunt u de verschillende energieleveranciers vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Bent u reeds klant bij een energieleverancier, dan kunt u de resultaten vergelijken met de energieprijzen op uw huidige energiecontract. Kunt u besparen als u overstapt? Klik dan eenvoudig door naar de site van de betreffende leverancier. Op de site van de betreffende energieleverancier kunt u het energie aanvraagformulier indienen.

Overstappen van energieleverancier

Het “switchen” naar een andere energieleverancier werkt makkelijk. De nieuwe energieleverancier regelt de overstap met de huidige (oude) leverancier. Van de overstap merkt u verder niets. Het enige wat verandert is het logo op de energierekening.

14 dagen bedenktijd of met spoed

Stapt u over via onze energie service, dan heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Wilt u energie met spoed aanvragen, dan vervalt de 14 dagen bedenktijd. Het voordeel is dat u sneller klant kan worden. Het nadeel is dat als u besluit toch niet te willen overstappen, u geen gebruik kan maken van de 14 dagen bedenktijd, ookal is het nog maar een dag geleden.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart