Energie vergelijken

Power Energie 1 jaar

1 jaar energie van Power.nl

  • Energie uit duurzame bronnen.
  • Snel en kosteloos overstappen.
  • Niet goed, geld terug garantie.

Aanmelden

Power Energie 3 jaar

3 jaar energie van Power.nl

  • Energie uit duurzame bronnen.
  • Snel en kosteloos overstappen.
  • Niet goed, geld terug garantie.

Aanmelden

Power Energie 5 jaar

5 jaar energie van Power.nl

  • Energie uit duurzame bronnen.
  • Snel en kosteloos overstappen.
  • Niet goed, geld terug garantie.

Aanmelden

Energie vergelijken loont!

Energie vergelijk je snel en simpel op Power.nl

Energieleveranciers hebben verschillende abonnementen met verschillende prijzen. Het vergelijken van de kosten loont want als je overstapt naar een goedkoper abonnement kun je geld besparen. Hoeveel is afhankelijk van hoeveel energie je precies verbruikt en in welke plaats je woont. Gebruik onze energievergelijker voor het vergelijken van alle kosten. Zo weet je binnen enkele minuten welke energieleverancier de goedkoopste is en kun je zorgeloos geld besparen.

Vergelijk op basis van je eigen situatie en voorkeuren

Voordat je kan beginnen met energie vergelijken hebben we enkele gegevens van je nodig. Dat zijn je postcode en je energieverbruik. Met die gegevens kunnen we in ieder geval de energiekosten van alle energieleveranciers berekenen op basis van jouw situatie.

Waarschijnlijk heb je nog een aantal voorkeuren en eisen waaraan voldaan moet worden. Ben je bijvoorbeeld voorstander van duurzame energie, dan wil je natuurlijk ook een duurzame energieleverancier. Als je niet langer dan een jaar klant wil blijven, omdat je het eerst wil uitproberen, dan kun je eerst kiezen voor een contract met een looptijd van maximaal 1 jaar. Langer kan natuurlijk ook. Over het algemeen zijn de tarieven bij langdurende contracten lager. Als je kiest voor een langlopend energiecontract ben je dus goedkoper uit.

Welke energieleverancier

Welke energieleverancier is voor mij de voordeligste

Welke energieleverancier de beste keuze is hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Energieleveranciers leveren allemaal dezelfde elektriciteit en gas. Het gaat ook gewoon door dezelfde kabels en leidingen. Sterker nog. Overstappen naar een andere energieleverancier is een puur administratieve aangelegenheid. Er hoeft ook geen monteur bij je thuis te komen om iets te veranderen aan je meterkast. Alles blijft gewoon hetzelfde. Althans bijna. Want als je overstapt naar een andere energieleverancier, dan ontvang je de energierekening van een andere andere energieleverancier. De energierekening van de nieuwe energieleverancier zal er in grote lijnen ongeveer hetzelfde uitzien. Op de energierekening staan in ieder geval de tarieven voor stroom en gas en de bijkomende kosten zoals belasting en vastrecht kosten per regio. Daarnaast staat er op de nieuwe energierekening een ander logo. Uiteraard zijn dan ook de adresgegevens van de nieuwe energieleverancier. Maar voor de rest merk je van een overstap eigenlijk vrij weinig. Als het goed is, dan zal je wel merken dat de energiekosten lager zijn geworden.

Energieleveranciers zijn op verschillende manieren van elkaar te onderscheiden. Zo profileren veel energieleveranciers zich als heel duurzaam. Andere energieleveranciers, de zogenaamde prijsvechter op de energiemarkt, profileren zich als heel goedkoop. Uiteindelijk kan er maar eentje de beste duurzaamste of de goedkoopste zijn. Door gebruik te maken van onze energievergelijker kun je alle energieleveranciers heel eenvoudig vergelijken op prijs en duurzaamheid. Binnen enkele minuten weet je precies welke energieleveranciers beschikbaar zijn op jouw adres en welke daarvan het beste past bij jouw situatie en persoonlijke voorkeuren.

Energie aanbiedingen

Eenmalige kortingen of blijvend de laagste prijzen

Korting en gratis zijn toverwoorden die menigeen doet beslissen tot het sluiten van de deal. Wat veel mensen niet weten is dat kortingen en gratis producten bij energiecontracten altijd weer terug verdiend moeten worden. Dat betekent in de praktijk dat de stroom en gas prijzen van ‘energie aanbiedingen’ vaak veel hoger zijn. Daar komt nog bij dat jaarlijks moet overstappen om uw voordeel te behouden. Veel mensen denken dat jaarlijks overstappen heel slim is. Maar het is ook tijdrovend en uiteindelijk ben je nadat je al eens bent overgestapt naar de goedkoopste, niet echt veel goedkoper uit als u weer overstapt. Maar het kost je wel elk jaar een aantal minuten van je tijd. Want als je niet overstapt, dan ga je automatisch weer de standaard tarieven betalen waardoor je energierekening dus hoger is. Soms wel honderden euro’s!

Kies de goedkoopste via Power.nl of van Power.nl

Sommige mensen willen niet meer energie vergelijken. Sommige mensen zijn al zoveel jaren overgestapt en willen nu gewoon klant zijn bij een goede energieleverancier met goede redelijke en eerlijke prijzen. Wilt u dat ook? Wilt u zekerheid? Blijvend lage tarieven en duurzame energie? Kies dan voor eens en voor altijd Power.nl. Power.nl heeft 3 eigen energiepakketten. Namelijk 1 jaar, 3 jaar en 5 jaar blijvend lage tarieven voor stroom en gas. De energie van Power.nl is opgewekt met behulp van zon, wind en water. Heel duurzaam dus. Maar we zijn ook heel goedkoop.

Power.nl scant alle tarieven en aanbiedingen van verschillende energieleveranciers en stelt op basis daarvan zeer voordelige energiecontracten op. Deze energiecontracten van Power.nl kenmerken zich door voordelige energietarieven voor bestaande en nieuwe klanten. Het liefst leveren wij energie tegen de laagst mogelijke energieprijzen en zonder korting. Op die manier houden wij onze administratie eenvoudig en dat scheelt weer in de kosten wat zich uiteindelijk vertaald in een lagere energierekening voor alle klanten van Power.nl.

Energie aanbiedingen van Power.nl

Alle klanten van Power.nl krijgen elk jaar een scherp verlengingsvoorstel. Hierdoor hoeft u nooit meer over te stappen. Het gaat ons erom dat iedereen altijd zoveel mogelijk kan besparen op een simpele doeltreffende manier. De mogelijkheid om de prijzen van alle energieleveranciers te vergelijken is natuurlijk van essentieel belang als u een goede weloverwogen keuze wilt maken. Je kunt energie op verschillende vergelijkingssites vergelijken om zodoende uiteindelijk de aller allergoedkoopste energieleverancier te vinden. Meestal gaat het dan echt om de centen per kWh en per m3 die het verschil maken.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0