Energiedirect.nl 1 jaar vast met 50 euro korting

Energiedirect.nl 1 jaar vast met 50 euro kortingWilt u graag 50 euro korting ontvangen bij uw nieuwe energiecontract? Kies voor Energiedirect.nl 1 jaar vast en bespaar op uw energielasten. Raadpleeg onze energievergelijker om na te gaan of deze deal bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuutjes.

Energiedirect.nl 1 jaar vast

Als u wilt kiezen voor een nieuwe energieleverancier kan een energiecontract van Energiedirect.nl 1 jaar vast een goede keuze zijn. Het betreft groene stroom en gas en men is erop gericht om hun energie voordelig te leveren. Gedurende de looptijd van het energiecontract staan de energietarieven vast. U weet dus precies welk bedrag u per kWh stroom betaalt en welk bedrag u per m3 gas betaalt. Bovendien ontvangt u ook nog eens 50 euro korting op uw jaarafrekening. Als u voor deze deal wilt kiezen kunt u hier direct uw energiekosten berekenen.

Gratis overstapservice bij Energiedirect.nl 1 jaar vast

Als u kiest voor Energiedirect.nl 1 jaar vast met 50 euro korting kunt u altijd profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat betekent dat de overstap verder voor u geregeld wordt. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet uw oude energiecontract op te zeggen. Dat wordt namelijk voor u geregeld. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering van stroom en gas. Dit wordt namelijk nooit stilgezet: u komt nooit zonder stroom en gas te zitten bij een overstap. Ook betaalt u nooit dubbele kosten.

14 dagen bedenktijd

Als u de overstap maakt naar Energiedirect.nl 1 jaar vast met 50 euro korting heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode heeft u de mogelijkheid om uw contract nog te annuleren. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw contractaanvraag simpelweg annuleren. Hier zijn nooit kosten aan verbonden.

Belangrijke informatie

Als u wilt kiezen voor deze energiedeal is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Daarmee voorkomt u namelijk dat u tegen verrassingen aanloopt. Voor het gemak zetten wij deze informatie voor u op een rij:

  • Het kortingsbedrag van 50 euro ontvangt u op uw jaarafrekening;
  • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het energiecontract. Na de looptijd zullen de energietarieven simpelweg wijzigen. Uiteraard heeft u dan ook weer de mogelijkheid om de overstap te maken;
  • U dient minimaal twaalf maanden klant te blijven als u de cashback wilt ontvangen;
  • Deze actie is geldig voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen dus niet profiteren van deze energiedeal;
  • Lees de voorwaarden eveneens door op de website van de energiemaatschappij.

Heeft u de andere deals ook gezien?

In Nederland heeft u een ruime keuze uit energieleveranciers. Het is dan ook verstandig om verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Hier kunt u ook de andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar ook voor energie met welkomstcadeau. Zo kunt u dus ook een fysiek cadeau in huis krijgen in plaats van een kortingsbedrag. Via onze website kunt u onafhankelijk vergelijken voor de beste deal. U kunt kiezen voor Energiedirect.nl 1 jaar vast met 50 euro korting, maar uiteraard ook voor een andere deal. De keuze is aan u!

Start direct met vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken? Raadpleeg dan onze handige energievergelijker en bereken direct welke deal het beste bij u past. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Heeft u nog vragen over het overstappen? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo