Energiekosten

De energiekosten zijn de kosten voor de levering elektriciteit en gas. Maar ook het huren van de energiemeter, en het gebruik van het netwerk behoren tot deze kosten. De energierekening laat veel verschillende kosten zien. En deze betalen we vooraf aan de energieleverancier. De energiekosten kunt u het beste elk jaar opnieuw berekenen. Want dan bespaart u voor het volgende jaar ook weer geld. De energiekosten zullen helaas gaan toenemen. Dit heeft te maken met afspraken in het kabinet. Dit zijn dus kosten waar wij weinig invloed op hebben.

Geef uw voorkeuren aan en vergelijk

Als u aangeeft in de energievergelijker waar uw voorkeuren naar uit gaan dan is vergelijken makkelijk. Dit hebben we voor u gedaan zodat alle kosten overzichtelijk blijven. U kunt per onderdeel bekijken hoe hoog de kosten zijn. Maar dan duurt het energie vergelijken ook langer. Daarom zetten we alvast de maandelijkse en jaarlijkse kosten op een rij. U ziet direct hoeveel u gaat betalen. Daaruit kunt u dus een goedkope aanbieding kiezen. Het overgrote deel gaat voor de energieleverancier op plaats 1. Want deze levert de goedkoopste tarieven voor energie en gas.

Energiekosten berekenen

Aan de hand van uw energieverbruik kunnen wij alle energiekosten berekenen en met elkaar vergelijken. Dan rijst de vraag nog of u een voorkeur heeft voor een vast of variabel tarief. Met de dalende prijzen wilt u natuurlijk ook een graantje meepikken. En dan wilt u niet vastzitten aan een 3 of 5 jarige overeenkomst. Selecteer alle 1 jarige aanbiedingen zodat u het volgende jaar weer overstappen kunt.

Kiezen voor de duurzaamste leverancier

Bij de vergelijking van nieuwe energieleveranciers kunt u ook op alleen duurzame leveranciers zoeken. Dan ontvangt u van ons alle duurzame energie aanbiedingen. Echt groene partijen zijn Qurrent en Vandebron. Zij leveren groene energie dat lokaal is opgewekt. Andere voorbeelden van duurzame leveranciers zijn Oxxio, NLE, Pure Energie of Kringloop energie. Zoals u ziet kunt u een selectie maken van verschillende duurzame aanbiedingen.

Welke kosten worden berekend

Alle energiekosten worden voor u berekend waaronder:

Blijf op de hoogte van de energiekosten

U doet er dus goed aan om uw energiekosten te vergelijken. Start nu met energie vergelijken en vindt de goedkoopste energieleverancier inclusief een aantrekkelijke korting. Er verschijnt op het scherm een overzicht van alle energieleveranciers met de prijs van laag naar hoog.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken