Energiekostenmeter

Een Energiekostenmeter kan verwijzen naar een meter die uw energiekosten vastlegt, de meter registreert het energieverbruik en is voorzien van een schakelbaar stopcontact en een timer. De energiekostenmeter kan gebruikt worden met een app op uw telefoon of tablet. Het stroomverbruik word met deze meter in de gaten gehouden. Een goede energiekostenmeter kost ongeveer €39,95 en is bij verschillende online shops te koop.

Energiekostenmeter gebruiken om inzicht te krijgen in stroomverbruik

Waar de meter ook handig kan zijn is het inzicht krijgen in het stroomverbruik van uw wasdroger of wasmachine bijvoorbeeld. Met de meter kunt u binnen enkele seconden bekijken welke apparatuur bij u thuis het meeste aan stroom verbruikt, daarop kunt u handig inspelen en zodoende besparen op uw energiekosten.

Gewoon pluggen en meteen gebruiken

U kunt een energiekostenmeter simpelweg in het stopcontact pluggen en u kunt vervolgens de stekker van uw wasdroger er ook in steken om het stroomverbruik van uw wasdroger te meten. Er zijn zelfs energiekostenmeters die het stroomtarief berekenen. U kunt de meter op uw computer aansluiten om zo een totaalplaatje te krijgen van wat u kwijt bent aan energiekosten. Door uw huidige energietarief in te voeren berekent de energiekostenmeter de kosten van verschillende apparaten gebaseerd op uw energietarief.

De meter is voorzien van verschillende functie’s zoals het berekenen van uw historische verbruik over een bepaalde periode, de meter kan zelfs het energieverbruik per dag berekenen

Energiekosten vergelijken met energievergelijker op EnergieVergelijking.nl

Zo kunt u dus op een handige en makkelijke manier besparen op uw stroomverbruik in en om uw huis. Een andere term voor energiekostenmeter kan ook verwijzen naar een energievergelijker die alle energie aanbiedingen van energieleveranciers vergelijkt. Zo vind u op basis van uw postcode, adresgegevens en de huidige energieleverancier alle beschikbare energie aanbiedingen. Vervolgens kunt u overstappen naar de leverancier van uw keuze.

Energiekostenmeter kopen

Wilt u een energiekostenmeter kopen? Kijk dan op Power.nl of op Conrad.nl.

Power.nl
Logo