Energiemaatschappij

Een andere energiemaatschappij kiezen? Er zijn energiemaatschappijen in overvloed. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 30 energiemaatschappijen die energie willen leveren. Maar welke Energiemaatschappij is nu echt goed en goedkoop? Wat vind u belangrijk? Bent u op zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij of wilt u een duurzame energiemaatschappij en vind u het niet erg als u daar dan iets meer voor moet betalen. De meeste mensen kiezen de goedkoopste energiemaatschappij omdat ze weten dat ze daarmee zoveel mogelijk geld kunnen besparen.

Grote vs kleine energiemaatschappijen

De grotere maatschappijen zoals Nuon, Essent of Eneco hebben al miljoenen klanten en dus ook veel ervaring. Maar ze zijn niet altijd de goedkoopste. Vaak hebben ze grote kantoren en ook veel personeel nodig om hun klanten goede service te blijven bieden. Tegelijkertijd gaat daardoor de energieprijs wel omhoog waardoor uw energierekening hoger komt te liggen.

Nieuwe klanten krijgen vaak veel meer korting

De ontwikkelingen op de energiemarkt staan zeker niet stil. Energiemaatschappijen kunnen door nieuwe technologieën steeds slimmer werken. Zodoende kunnen ze voordeliger energie inkopen en daardoor een lagere prijs hanteren. Overstappen naar een goedkopere energiemaatschappij levert u als nieuwe klant veel geld op omdat u korting krijgt die een bestaande klant niet krijgt!

Slimme energiemaatschappijen zijn goedkoper

De meeste mensen kennen alleen Nuon, Essent en Eneco. Maar er zijn al jaren nieuwe energiemaatschappijen op de markt die zich profileren als prijsvechters. Voorbeelden hiervan zijn oa BudgetEnergie, NLE, Oxxio, Qurrent en Greenchoice. Deze relatief nieuwe energiemaatschappijen gebruiken vaak slimmere manieren om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Denk aan slimme energiemeters en energie (monitor) apps waarbij de klant meer inzicht krijgt in hoeveel stroom en gas er word verbruikt. Met deze kennis bent u zich meer bewust van uw energiebehoefte en kunt u bijvoorbeeld beter inspelen op de uiteindelijk te betalen energiekosten.

Vind de energiemaatschappij die bij u past

Er zijn dus een aantal aspecten waar u mee rekening kan houden bij het vergelijken van de verschillende energiemaatschappijen. Vind u het een heel gedoe om uit te zoeken wie nu echt de goedkoopste energiemaatschappij is? Start met energie vergelijken en ontdek hoe gemakkelijk u kunt besparen. Het is makkelijker dan u denkt!

Energiemaatschappij vergelijken

Het enige wat u hoeft te doen is: Uw energieverbruik erbij te pakken, u vult uw energieverbruik in, plus uw postcode en er rolt zo een complete vergelijking uit. U ziet meteen bovenaan wie op dat moment de goedkoopste is. U heeft de keuze uit meer dan 40 energiemaatschappijen dus u heeft een ruime keuze voor u. Maar door de filteroptie’s toe te passen zult u een op maat gemaakte energievergelijking krijgen. Dit biedt meer overzicht en u kunt direct de goedkoopste energieprijzen raadplegen.

Overstappen naar een andere Energiemaatschappij

Dus u heeft uw keuze gemaakt?: Prima, heeft u ook alle voorwaarden doorgenomen? En voldoet deze maatschappij aan al uw wensen? Of bent u nog niet geheel tevreden? Dan gaat u terug naar het overzicht en vinkt nog andere optie’s aan zoals: groene energie, een variabel energiecontract, vast energiecontract of een kortere loopduur,enzovoort.

Door al deze keuzes te vergelijken zult opmerken dat de ene wat goedkoper is dan de andere. Kiest u voor de goedkoopste? Dat is fijn en heeft u gekozen voor een 1 jarig contract? Nog beter dan kunt u volgend jaar weer een exclusieve korting bedingen op EnergieVergelijking.nl. Wanneer u klaar bent stapt u zonder problemen over, want wij doen namelijk de rest voor u met onze gratis overstapservice.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken