Energierekening 2019

De hoogte van uw energierekening 2019 bepalen? Dit kan snel en simpel op Power.nl. Allereerst pakt u direct uw energieverbruik aan. Hiermee kan voorkomen worden dat u teveel moet bijbetalen. Zonder dat we er erg in hebben kunnen we onze energierekening verhogen. We letten niet op en gaan te makkelijk met het verbruik om. Zodra we dit door hebben kunnen we er meteen iets aan doen.

Energie besparen blijft het allerbelangrijkste

We blijven het aangeven: Bespaar op uw energiekosten. Ga zuinig met elke kilowattuur en kubieke meter gas om. Ga niet nodeloos lang douchen, en zet vooral die verwarming iets lager. De hoogte van uw energierekening hangt ook van andere elementen af. Als onze overheid besluit de heffingen te verhogen dan kunnen we hier niets aan doen. Net als de netbeheerder die meer gaat vragen voor de netwerk kosten.

Hoeveel stroom verbruiken we in Nederland?

We dragen als inwoners van Nederland ook bij aan de verduurzaming. En daar is een flinke investering voor nodig. Deze investeringen worden weer doorberekend aan de eindgebruiker. De overheid hoopt dat we de komende jaren minder energie en gas gaan verbruiken. De wens is de vader van de gedachte. Maar in werkelijkheid verbruiken consumenten meer. Er komen steeds meer handige elektrische apparaten op de markt. En denk eens aan het minen van cryptomunten. Daar zijn computers voor nodig die enorm veel stroom verbruiken. De toekomst van het energieverbruik zal veranderen.

Bent u bereid om een energiezuinig apparaat aan te schaffen?

Nu is het niet zo dat wij huishoudens daarmee te maken hebben. Maar het grote plaatje in energie verbruiken is soms te rooskleurig. De consument zou zijn verouderde vriezer moeten vervangen voor een A+++ vriezer. Maar als de oude vriezer nog goed werkt, dan zal men niet zo snel een nieuwe kopen.

Gas besparen levert honderden euro’s per jaar op

Wat wij wel zelf kunnen doen is deuren sluiten zodat de warmte in huis blijft. En verwarm enkel het vertrek waar u ook echt bent. Dan kunt u al gauw €200 per jaar besparen op gas. De klok thermostaat standaard op 15 graden houden als u aan het werk bent of slaapt. Scheelt u nog eens €200 per jaar. Het zijn dus de kleine aanpassingen die het hem doen.

Energierekening 2019 berekenen

Begin vlak voordat uw energiecontract verloopt opnieuw met energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl. Zodoende kunt u kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Leg deze vast voor een jaar en u heeft al bespaard op de energierekening 2020. Bovendien ontvangt u in de meeste gevallen een welkomstcadeau of een welkomstpremie.

Power.nl
Logo