Energieshops Essent in Gamma bouwmarkten

verwarming

Energieleverancier Essent heeft een energieshop geopend in bouwmarkt Gamma. De energieshop is bedoeld voor consumenten die graag willen besparen op hun energieverbruik.

Bespaarscan om verbruik in kaart te brengen

Energieadviseurs van Essent helpen de klant met een bespaarscan van hun woning, zodat men weet hoe te kunnen besparen op het elektriciteitsverbruik, of isolatie in de woning. Voor andere vragen zoals over zonnepanelen, zuinige cv installatie’s kan men ook terecht bij de adviseur.

Essent opent nog eens 25 energieshops

Essent heeft eerst een pilot gedraaid in de bouwmarkt, en deze bleek succesvol, er is besloten om dit uit te breiden naar 25 energieshops in Gamma vestigingen. Energie besparen kunt u zelf ook heel goed doen door goed te letten op uw elektriciteitsverbruik. Doorloop alle apparaten en trek zoveel mogelijk stekkers eruit voordat u gaat slapen.

De besparing begint bij u zelf

U kunt ook zelf veel doen om uw woning te scannen dat wil zeggen maak een lijstje van de punten in huis waarvan u denkt waarop te besparen valt, een kier naast het raam waar warmte doorheen kan ontsnappen bijvoorbeeld. Dit is goed op te lossen door de kier af te dichten. Ventileer iedere dag een uurtje en laat alles goed doorwaaien om de luchtvochtigheid goed te houden. Plaats tochtstrippen bij ramen en deuren deze zijn te koop voor een paar euro bij de bouwmarkt. Ook op water kunt u besparen door niet onnodig de kraan te laten lopen. Hang de was op in plaats van de wasdroger te gebruiken. Alle kleine puntjes helpen om zo tot een maximale besparing te komen.

Energietarieven vergelijken

Ook bespaart u op energie door een energie vergelijking te maken. Bekijk eens de tarieven van Essent en vergelijk deze met andere energie aanbieders om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Start met energie vergelijken en bespaar vandaag nog.

Bron:Cobouw

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken