Energietarieven 2016

energietarieven 2016
Energietarieven 2016 vergelijken is een karweitje dat u geld kan opleveren. De energiebelasting op stroom is namelijk verlaagd voor 2016 dus dat betekent lagere energietarieven. Bij het maken van een energievergelijking zult u de veranderingen in de tarieven opmerken. U berekent op basis van uw persoonlijke situatie wat de veranderingen voor u op kunnen leveren. U zult in het overzicht kunnen zien hoeveel verschillende energietarieven er zijn. Omdat we in Nederland meer dan 35 energie aanbieders hebben hebben we te maken met heel veel aanbod.

Energietarieven 2016 berekenen en overstappen via EnergieVergelijking.nl voor de hoogste korting!

Er is veel verandering op komst in de energiemarkt, en we moeten met zijn allen duurzamer omgaan met ons energieverbruik om te kunnen voldoen aan de afspraken in het Energieakkoord, dus we kunnen net zo goed kiezen voor groene energie. Het Energieakkoord is in 2013 ontstaan en omvat een akkoord tussen de overheid, werkgevers en andere aansluitende instantie’s.

Kiest u voor een variabel energietarief of voor een vast energietarief? De meeste consumenten stappen toch gauw over naar een vast energietarief met een looptijd van 12 maanden. Maar de keuze ligt uiteindelijk bij u en u doet wat u het beste lijkt. Het verschil tussen variabel en vast is wel dat wanneer de energieleverancier zijn tarieven wijzigt dan word uw maandbedrag ook hoger maar dit kan ook verlaagd worden.

Verhoogde belasting op gasverbruik kan een hogere energierekening opleveren

De belasting op aardgas is verhoogd dus u kunt het beste het complete aanbod doorspitten op zoek naar de goedkoopste energieleverancier met de goedkoopste gastarieven 2016. EnergieVergelijking.nl verzameld voor u alle aanbiedingen van alle energieleveranciers waaruit u kunt kiezen. Wanneer u de juiste aanbieding heeft gevonden kunt u uiteraard gratis en zonder gedoe overstappen op EnergieVergelijking.nl.

Power.nl
Logo