Energietarieven Eneco en Nuon per 1 juli 2013 omlaag

Nuon en EnecoPer 1 juli 2012 gaan energieleveranciers Eneco en Nuon hun energietarieven voor gas verlagen. Volgens de energieleveranciers is een verlaging van de tarieven mogelijk door de wereldwijde daling van de inkoopprijs van aardgas.

De tarieven voor stroom gaan ook omlaag, maar dit deze verlaging is bijna te verwaarlozen en zal daarom ook niet of nauwelijks merkbaar zijn in de energierekening.

Een huishouden met een variabel energietarief en een gemiddeld jaarlijks energieverbruik ongeveer 20 euro minder kwijt zijn dan wat ze nu betalen, aldus Eneco en Nuon. 1 januari 2013 verlaagden de energieleveranciers hun energieprijzen ook al met ruim 80 euro. De lagere energierekening die daaruit zou voortvloeien werd echter de keel om gedraaid door een gelijktijdige stijging van de energiebelasting, het netbeheertarief en de btw. Rond 1 juli 2013 stijgen deze kosten niet, waardoor de energierekening nu wel lager zal worden.

Besparen op energie?

Wilt u weten of u kunt besparen op uw energiekosten? Maak dan een energie vergelijk op basis van uw persoonlijke voorkeuren, postcode en energieverbruik. Zo weet u direct hoeveel u kunt besparen. Overigens laten we ook ook direct alle huidige aanbiedingen zien met welkomstpremies van meer dan 300 euro! Tel uit uw winst!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo