ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat

ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaatBent u op zoek naar een nieuwe energiemaatschappij en heeft u nog geen slimme thermostaat in huis? U kunt nu kiezen voor een ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat. Dit betreft een vierjarig energiecontract en daarmee bent u vier jaar lang verzekerd van vaste energietarieven. Met behulp van onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel berekenen over deze deal bij u past.

Gratis slimme thermostaat: de Nest Thermostat E

Wilt u energieverspilling graag beperken? Dan kan dit ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat nog weleens een goede deal zijn voor u. U kunt namelijk gemiddeld 22 procent besparen en dat is natuurlijk een flink percentage. Het systeem handelt op basis van uw leefritme met als voordeel dat u zelf niet meer hoeft te denken aan de verwarming. Uiteraard kunt u een gratis app gebruiken om daarmee de temperatuur in huis op afstand te bedienen. Dat maakt het een erg interessante slimme thermostaat.

De voordelen van deze gratis slimme thermostaat

Kiest u voor een ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat? Dan geniet u van de volgende voordelen:

 • Minder energieverspilling;
 • Lagere energiekosten;
 • Veel gemak;
 • Aanwezigheidssensoren;
 • Live inzicht op uw verbruik via de app;
 • Op afstand te bedienen met behulp van de gratis app.

Groene energie

Bij dit ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat ontvangt u 100 procent groene stroom. Dit wordt ook nog eens opgewekt in eigen land: ENGIE heeft namelijk een windpark tussen Harlingen en Franeker (Friesland). Dit windmolenpark levert groene stroom op voor circa 15.000 Nederlandse huishoudens.

Aanmelden voor deze energiedeal

Klinkt deze energiedeal u als muziek in de oren? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor deze energiedeal. U kunt namelijk hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Mogelijk is dat niet ENGIE, maar als u voor deze deal wilt kiezen kunt u daarop filteren in het systeem.

Gratis overstapservice

Als u de overstap maakt geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. ENGIE zegt uw oude energiecontract voor u op. U hoeft dat dus zelf niet te doen. Op die manier bent u er ook van verzekerd dat u nooit dubbel betaalt voor stroom en gas. Bovendien stopt de levering van energie nooit op uw woonadres. Overstappen van energieleverancier is daarmee erg eenvoudig.

Wanneer ontvang ik de gratis slimme thermostaat?

Kiest u voor een ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wanneer u het apparaatje in huis ontvangt. Deze ontvangt u circa vier tot zes weken nadat deze aanbieder is gestart met de levering van stroom en gas. Met behulp van een unieke vouchercode haalt u het apparaatje in huis.

Dit zit er in de verpakking

Als u de verpakking thuis krijgt ontvangt u daarin verschillende artikelen. Zo krijgt u niet alleen het thermostaatje, maar ook verscheidene andere belangrijke artikelen. Dit is de inhoud van de verpakking:

 • Nest Thermostat E;
 • Heat Link E;
 • Stroomadapter;
 • Afwerkingsplaat;
 • Schroeven;
 • Lasklemmen;
 • Handleiding;
 • Introductiegids;
 • Garantiebewijs.

Met behulp van de handleiding en de nodige artikelen kunt u uw thermostaat zelf installeren. Uiteraard kunt u dat ook laten doen, maar daarvoor is het raadzaam om contact op te nemen met de energieleverancier.

Actievoorwaarden en regels

Wilt u graag kiezen voor een ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat? Dan is het belangrijk dat u zich houdt aan alle spelregels. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat dit een vierjarig energiecontract betreft. U zult dus ook vier jaar klant moeten blijven bij deze energieleverancier.

Verder is het belangrijk om te weten dat deze deal alleen geldt voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij ENGIE? Dan kunt u helaas niet profiteren van deze welkomstdeal.

Variabele en vaste energietarieven worden vastgezet tijdens de looptijd van het vierjarige contract. U bent daarmee vier jaar verzekerd van dezelfde energietarieven. Houd er wel rekening mee dat de btw, netbeheerkosten, ODE of energiebelasting wel kunnen wijzigen. Daar heeft uw energieleverancier geen invloed op, omdat zij deze kosten immers niet bepalen.

Heeft u onze andere deals ook al gezien?

Er zijn talloze leuke energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen bij verschillende energieleveranciers. Een ENGIE energiecontract met gratis slimme thermostaat is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar er zijn ook verscheidene andere energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. Via onze website kunt u uiteraard onafhankelijk vergelijken. Zo zijn er nog meerdere energie met welkomstcadeau deals, maar kunt u ook kiezen voor cashback energie. Hierbij krijgt u een kortingsbedrag op uw jaarafrekening. Vergelijk gerust.

Start direct met energie vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan kunt u uiteraard vergelijken op onze website. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert om zodoende te berekenen welke aanbieder het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan in het systeem. Heeft u nog vragen omtrent het vergelijken? Of andere vragen over onze website? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Zorg er altijd voor dat u de voorwaarden doorneemt als u het nieuwe energiecontract afsluit.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo