Engie zonne-energie uit Zonnepark Burgum?

energie aanbieding vergelijkenInteresse in duurzaam opgewekte zonne-energie uit Zonnepark Burgum? Check de deal even door het goed door te lezen. Dit betreft een vrij nieuw zonnepark dat in juni 2018 feestelijk werd geopend. Het zonnepark bevat 19.000 zonnepanelen. Daarvan liggen er 144 zonnepanelen op het water. De capaciteit die hieruit komt is voldoende voor 1500 huishoudens. Dus wilt u echt 100% duurzame energie? Dan kunt u kiezen voor Engie zonne-energie uit Zonnepark Burgum. De looptijd van dit contract bedraagt drie jaar!

Zonne-energie is altijd een goede keuze

Zonne-energie is in tegenstelling tot grijze energie afkomstig uit een natuurlijke bron. En er komt weinig CO2 bij kijken. Als er zonne-energie geproduceerd wordt komt er zelfs helemaal geen CO2 vrij. De geringe CO2 uitstoot die wel vrijkomt is bij de productie van de zonnepanelen zelf. Wekken de zonnepanelen dan drie jaar lang zonnestroom op? Dan kunt u zelfs de geringe CO2 uitstoot compenseren. Wist u wel dat zonnepanelen zo’n 25 jaar meegaan?

Een energiecontract afsluiten is altijd nodig

Zonne-energie is afkomstig van de zon, de zonnestralen die hierbij vrijkomen kunnen omgezet worden in elektriciteit. Daarvoor zijn de zonnepanelen dus nodig. Wel moet er dan voldoende zonlicht zijn om voldoende op te kunnen wekken. Maar daar is er in Nederland genoeg van. De meeste consumenten die zonnepanelen kiezen vinden het fijn om hun eigen energiebron te hebben. Zij dragen daardoor bij aan een beter klimaat. Ook al heeft u eigen zonnepanelen u zult altijd een energiecontract moeten afsluiten. Want in de uren dat de zon niet schijnt of er niet voldoende stroom voorradig is zult u stroom nodig hebben van de energieleverancier. En voor uw gas zult u de energieleverancier ook nodig hebben.

Engie zonne-energie uit Zonnepark Burgum en gas?

Bent u niet in de gelegenheid om zelf zonnepanelen te plaatsen? Dan is een dergelijke aanbieding zoals die van Engie een optie. Natuurlijk alleen als u er zelf ook voordeel mee kunt behalen. Ondanks het gegeven dat wij u energie aanbiedingen tonen is vergelijken altijd verstandig. Het hoeft namelijk niet de goedkoopste aanbieding te zijn. Dat is afhankelijk van uw situatie en afhankelijk van de geboden tarieven. De aanbieding van Engie kan ook gas inhouden. Dus kiest u voor zonne-energie van Zonnepark Burgum en ook voor gas? Dan doneert Engie namens u ook aan de Stichting Trees for All. Deze stichting plant nieuwe bomen overal ter wereld waaronder ook in Nederland. Deze bomen verlagen de CO2 uitstoot weer.

Meerdere energie aanbiedingen vergelijken?

Bereken dus uw maandbedrag bij Engie. Trekt deze aanbieding u over de streep? Dan kunt u gemakkelijk overstappen. Wilt u toch nog even verder neuzen in het aanbod? Geen probleem er zijn zat energie aanbiedingen verkrijgbaar. Vergelijk het hele aanbod en kies daaruit de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een koud kunstje en zo geregeld.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo