Essent 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker én €250 korting

Essent verlengt de actie bij haar 1 jarige Groene Stroom & Gas Zeker contracten. Niet €240 korting maar zelfs €250 korting krijgt u er bovenop. Geen ellenlang energiecontract maar een kortlopend contract van één jaar. U zet uw leveringsprijzen gewoon vast voor een jaartje en u heeft er geen omkijken naar. Klinkt mooi maar dat is het ook. De energiekosten worden elk jaar verhoogd. De ene keer gaat de energiebelasting omhoog. Of de Opslag Duurzame Energie ondergaat weer een verhoging. Dit resulteert in een alsmaar stijgende energierekening.

Essent verwelkomt u graag

Vervelend is het wel want teveel betalen aan de energiekosten willen we niet. Daarom verwelkomt Essent u graag als nieuwe klant. Maken we een berekening voor een gemiddeld gezin? Dus een verbruik van 3500 kilowattuur en 1500 kubieke meter gas? Dan zijn de jaarlijkse kosten bij Essent €1795,79 per jaar. Trek daar de welkomstkorting nog even vanaf en u betaalt €1545,79 per jaar. Dat is gemiddeld €128 per maand. Dat is te doen en valt best wel mee.

Altijd blijven vergelijken

Als het om de energiemarkt gaat is het meer dan verstandig om te blijven vergelijken. Want blijven zitten waar u zit gaat u geld kosten. We proberen zoveel mogelijk energie en gas te bezuinigen. In de hoop dat de energiekosten daarmee lager worden. Dat worden ze ook, maar een verhoging vanuit de overheid doet dit weer teniet. Daarom is blijven vergelijken ook de beste tip.

De beste energie aanbieding is de goedkoopste aanbieding

Essent Groene Stroom en Gas Zeker 1 jaar zou dus een ideale energie aanbieding kunnen zijn. Groene stroom heeft uiteraard altijd de voorkeur. Dit is minder vervuilend dan wanneer er voor grijze stroom gekozen wordt. Plus het feit dat Essent uw huidige energiecontract voor u opzegt. De levering op uw adres zal niet worden gestopt. Vindt u in de tussentijd toch een goedkopere aanbieding? Dan kunt u zich binnen 14 kalenderdagen bedenken en het contract annuleren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken