Essent: €120 actiekorting bij 1 jaar Groene stroom & Gas

Geen klant van Essent en al eens nagedacht om over te stappen naar hun? Essent biedt een jaar lang het laagste tarief voor groene stroom en gas en geeft ook nog eens een korting. De actiekorting van Essent bedraagt €120 en u betaalt een jaar lang een vast laag tarief. Essent behoort al jaren tot één van de grootste energieleveranciers van Nederland. 

Essent één van Nederlands grootste energieleveranciers

Essent zult u vast ook wel kennen van de actie’s van de Mediamarkt waarbij u een cadeaukaart ontving bij een energiecontract om te kunnen shoppen . Moederbedrijf van Essent is RWE een Duits energieconcern dat zetelt in Essen. RWE werd eind 1800 opgericht en verkoopt naast elektriciteit ook gas. Essent levert in Nederland aan 2.5 miljoen huishoudens energie en gas. Zij zetten voornamelijk in op duurzaamheid en daarom breiden zij hun productie dan ook uit. Meer groene stroom uit verschillende duurzame bronnen.

Groene stroom van Essent

Van 2.5 miljoen klanten die stroom geleverd krijgen van Essent zijn er 1.3 miljoen klanten die al groene stroom geleverd krijgen. De groene stroom van Essent kan uit Nederlandse windparken geleverd worden, maar ook afkomstig uit Europa zoals zonne-energie of Scandinavische waterkracht energie. Wist u bijvoorbeeld dat Essent 20% van het groene gas dat beschikbaar is in Nederland levert aan huishoudens en bedrijven? Zij werken hiervoor samen met verschillende boerenbedrijven die bio-gas produceren. Zo rijden de NS en ProRail treinen op het groene gas van Essent.

Energiekortingen vergelijken op EnergieVergelijking.nl

Bekijk snel de aanbieding van Essent en stap vandaag nog over via EnergieVergelijking.nl. Energie vergelijken op prijs levert u altijd de goedkoopste energie en gas op. Niet enkel Essent biedt actiekortingen in energie maar ook vele anderen. Bekijk daarom alle energie deals met actiekortingen met onze Energievergelijker. Vergelijken en besparen loont altijd dus pak snel uw energienota erbij en reken uit welke energieleverancier de voordeligste blijkt op uw adres.

Bespaar ieder jaar op uw energiekosten

Omdat de tarieven voor stroom en gas twee keer per jaar kunnen veranderen raden wij u aan om elk jaar over te stappen. Natuurlijk lijkt een energie aanbieding waarbij u korting krijgt op een drie jarig contract aantrekkelijk. Maar beseft u dan wel goed dat u in die tijd niet kosteloos kunt overstappen? U loopt daardoor welkomstkortingen mis en dat zou zonde van uw geld zijn. Juist omdat de tarieven voor gas omhoog zijn gegaan, willen we besparen op deze kosten. Door elk jaar te kiezen voor de voordeligste energieleverancier bespaart u elke maand geld.

Cashback korting of toch een ”gratis cadeau”?

Het meest wordt gekozen voor een cashback of welkomstkorting omdat dit scheelt in de maandelijkse kosten. Ook zijn er nog steeds wel cadeau’s verkrijgbaar wanneer u kiest voor een nieuw energiecontract. Onthoudt hierbij dat niets “gratis” is want u betaalt uw cadeau af tijdens de looptijd van uw contract. Als dat u niets uitmaakt dan kunt u daar voor kiezen natuurlijk. Direct energie vergelijken op basis van uw huidige situatie? Dat kan door met onze Energievergelijker te zoeken naar de goedkoopst energie pakketten.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken