Essent: €180,- overstapkorting bij 3 jaar stroom en gas

essent

Energiebedrijf Essent komt weer met een nieuwe actie. Ditmaal geeft Essent alle nieuwe klanten een korting van maar liefst 180 euro. De korting geldt voor het energieproduct Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar. Volgens Essent profiteert u met dit product van drie jaar vaste, voordelige energietarieven.180 korting 500x500

Deze actie is niet geldig voor bestaande klanten. Verder is het goed om te weten dat Essent de complete overstap voor u in orde maakt. Bent u bijvoorbeeld klant bij een andere energieleverancier, dan zorgt Essent ervoor dat dit contract voor u wordt beëindigd. U heeft daar zelf dus geen omkijken naar. Daarnaast krijgt u toegang tot speciale acties voor bestaande klanten en kunt u extra besparen op uw energie met de bespaarproducten van Essent zoals de energiemonitor en de bespaarcoach.

Essent met andere energieleveranciers vergelijken

Hoewel Essent ook ditmaal met een interessante korting op de proppen is gekomen loont het nog steeds de moeite om te vergelijken. Op Power.nl kunt u Essent met andere energieleveranciers vergelijken om zodoende te weten welke aanbieder voor u de goedkoopste is. Wij bieden u direct inzicht in de energieprijzen van alle aanbieders op basis van uw wensen en energieverbruik.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken