Essent waarschuwt voor hogere energiekosten

logo essentEnergieleverancier Essent heeft haar klanten gewaarschuwd dat de energiekosten hoger kunnen uitvallen. Dit heeft volgens Essent te maken met de koude winter, en daarmee een hoger gasverbruik.

Gas is wat betreft de energierekening de grootste kostenpost. Ongeveer 60% van de energierekening komt voort uit de kosten voor het gas. De andere 40% komt uit het verbruik van stroom, belastingen, transportkosten en vastrecht. Esent heeft verder aangegeven aan haar klanten om te bekijken of de energierekening nog wel klopt met het huidige verbruik.

Energieprijzen Essent per 1 juli omlaag
Per 1 juli zal Esent haar energieprijzen gaan verlagen. Dit werd eerder dit jaar al bekend gemaakt. Hierdoor zullen de klanten van Essent ietwat goedkoper uit zijn. 1 januari 2013 werden de energieprijzen van Essent ook verlaagd. Echter, merkten de klanten daar helemaal niks van omdat de overheid toen de belastingtarieven verhoogde waardoor een besparing op de energiekosten uit bleef.

Energieprijzen Essent vergelijken?
Wij adviseren u om uw energieprijzen te vergelijken omdat er meerdere energieleveranciers zijn die goedkopere stroom en gas aanbieden. Het verschil kan oplopen tot wel 700 euro per jaar. Maak een onafhankelijk energie vergelijk op basis van uw voorkeuren en uw energieverbruik. U ziet dan direct welke energieleverancier voor u het meest voordelig is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken