FERM Broespistool & spuitpistool set – 8 verschillende sproeipatronen & regelbareWatertoevoer

14.99

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7064501862042514 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze spuitpistool set is ideaal voor alle bewateringsklussen dankzij de 8 verschillende sproeipatronen van het Multi broespistool en de variabel instelbare straal van het spuitpistool. De rubberen soft grip handgreep van beide sproeipistolen zorgt voor een comfortabele handligging zodat het planten water geven, het schoonspuiten van muren, het wassen van de auto en nog veel meer klussen met de tuinslang een stuk gemakkelijker en comfortabeler worden!
Broespistool, Multi spray Voor meerdere water- en reinigingstaken met 8 standen die instelbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan een zachte mist tot een harde jet straal. Verder heeft dit broespistool een vergrendelbare trigger zodat u moeiteloos continu kunt sproeien. Het broespistool is uitwisselbaar met alle andere bekende merken.
Spuitpistool Het spuitpistool kan gebruikt worden voor diverse klussen zoals het besproeien van de tuin en het afspoelen van zeepresten van uw auto. Door de spuitkop te verdraaien kan de waterstraal aangepast worden van een brede vernevelde straal tot een krachtige jet straal. Dit spuitpistool heeft een vergrendelbare trigger zodat u moeiteloos continu kunt sproeien. Het spuitpistool is uitwisselbaar met alle andere bekende merken.
Wat zit er in de verpakking? 1x Broespistool, Multi spray
1x Spuitpistool
Over het merk FERM FERM is een gerenommeerd gereedschapsmerk van Nederlandse bodem. Al sinds 1965 ontwerpt en ontwikkelt FERM hoogwaardige powertools en accessoires voor de internationale markt. Door jarenlange ervaring weten zij exact wat de specifieke behoeften van de gebruiker zijn. Dit resulteert in een veelzijdig aanbod met eigen ontwerp waarbij kwaliteit, performance, gebruiksgemak en ergonomisch design voorop staan.

FERM Broespistool & spuitpistool set – 8 verschillende sproeipatronen & regelbareWatertoevoer
FERM Broespistool & spuitpistool set – 8 verschillende sproeipatronen & regelbareWatertoevoer

14.99

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken