Fifa 18 liefhebbers opgelet: Gratis Playstation bij Groene stroom contract

LET OP: De Playstation 4 is per 12 december helaas uitverkocht, maar u kunt een ander cadeau of welkomstkorting kiezen!

Chill of professioneel Fifa 18 spelen op een nieuwe playstation? En dan ook nog een gratis playstation. Wanneer je nu een nieuw energiecontract afsluit bij Essent dan ontvang je gratis de Playstation 4 Slim 500 GB. Essent geeft nieuwe klanten tijdelijk deze toffe spelcomputer gratis bij het aangaan van een abonnement. Wat krijg je naast de gratis Playstation 4? Om te beginnen 100% groene stroom  je vervuild het milieu een stuk minder met je energieverbruik. Dus na uren gegamed te hebben heb jij het milieu ontzien.

Gratis Playstation na de 14 dagen bedenktijd

Dit energiecontract heeft een looptijd van 3 jaar dus dat betekent dat  je in die tijd geen last hebt van prijsstijgingen. Bereken je maandbedrag bij Essent en bekijk je voordeel. De indicatie van een maandbedrag gebaseerd op 2500 kWh en 1100 m3 gas ligt op €110 per maand. Besluit je voor dit energiecontract te kiezen? Dan krijg je na het verlopen van de 14 dagen bedenktijd een vouchercode, hiermee bestel je de Playstation 4.

PS4 in het kort

De Playstation 4 is slanker en veel kleiner dan zijn voorganger. En naast Fifa 18 zijn er nog voldoende andere games en apps die je kunt opslaan. Want de opslagruimte is maar liefst 500 MB. Dankzij de DUALSHOCK 4 controller kun je draadloos gamen. De verbinding van de controller werkt op Bluetooth 2.1. En de controller zorgt ervoor dat je met precisie kunt gamen. Dankzij de ergonomische vorm ligt deze dan ook goed in de hand.

Actie van Essent tijdens HouseParty weken

Andere handige feature is ook dat je tijdens Fifa of een ander game gameplayvideo’s kunt maken en uploaden. Ook is er een luidspreker ingebouwd waardoor elk detail goed ten gehore komt. Klik snel op de Essent aanbieding want deze actie is maar tijdelijk. De Playstation 4 kost je anders €299 in de winkel. Dus wees er op tijd bij.

Overstappen met of zonder cadeau maar wel altijd met een welkomstkorting

Overstappen naar een energieleverancier met een gratis cadeau is natuurlijk mooi. Maar naast het gratis cadeau gaat u wel een lange overeenkomst aan. Verbreekt u deze overeenkomst voordat deze is afgelopen? Dan kost het u geld. De energieleverancier in kwestie loopt dan namelijk zijn inkomsten mis. En zij willen daar een vergoeding voor. Hoe aantrekkelijk de PS4 ook is. Vergelijk ook de overige aanbiedingen. Bereken het verschil in maandbedrag en bereken ook of dit wel zo voordelig is. Gemiddeld gezien kunnen we elk jaar minimaal €100 tot €250 besparen mits we elk jaar overstappen. U kunt met die besparing natuurlijk ook uw eigen PS4 aanschaffen. Stap altijd weloverwogen over zodat u achteraf geen spijt krijgt van een beslissing.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo