Gaat u voor 100% groen met Qurrent Energie?

Nog altijd de groenste volgens de Consumentenbond. Want Qurrent levert 100% Nederlandse groene energie. Bij een 1 jarig energiecontract ontvangt u dus 12 maanden een vast laag tarief. Wilt u weten wat u gaat betalen bij Qurrent Energie? Start dan direct met energie vergelijken.

Duurzame stroom van Qurrent

Heeft u een duurzame instelling ten opzichte van uw energie? Dan is Qurrent het overwegen waard. Want de stroom die zij leveren wordt gewoon opgewekt in Nederland. Dat scheelt een hoop aan CO2 en u maakt gebruik van duurzame stroom. Samen met Pure Energie en OM behoort deze energieleverancier tot de top 3 groenste energieleveranciers.

Wat u gaat betalen bij deze energieleverancier

Ligt uw verbruik op 2850 kilowattuur en 1100 kubieke meter gas? Dan betaalt u bij Qurrent maar €124,74 per maand. Dan zijn we uitgegaan van een energiecontract van 1 jaar. Bij een drie jarig energiecontract betaalt u €123,51 per maand. Nu overstappen is uw tarieven voor 2018 vastleggen.

Is Qurrent de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier 2018 kan Qurrent zijn. Maar om dit zeker te weten kunt u het beste een energievergelijking starten. Wij zetten de allergoedkoopste altijd bovenaan. Er zijn talrijke energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. Wij geven Qurrent als tip maar als een andere energieleverancier goedkoper blijkt te zijn dan kiest u die gewoon. Zo simpel is energie vergelijken dus met EnergieVergelijking.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo