Goedkoopste gasleverancier 2018

Wie de goedkoopste gasleverancier 2018 is zult u alleen weten na het maken van een prijsvergelijk van de gas aanbiedingen. Betaalt u nu al erg veel voor uw gas? Dan kunt u overwegen om over te stappen naar een andere leverancier. De transporttarieven voor dit jaar zullen naar verwachting goedkoper worden. Meer daarover zal eind mei 2017 duidelijk worden.

Gasverbruik kan duur uitvallen wanneer u niet oplet

Niet alleen de transporttarieven maken de gasprijzen duurder of goedkoper maar ook de leveringsprijs van gas is hierin belangrijk. Wat ook bijdraagt aan hoge kosten voor gas is de mate waarop u doucht en de kachel gebruikt. Hoe langer er gebruik word gemaakt van de douche hoe hoger de gaskosten. Over het algemeen verbruiken we zo’n 1500 kuub aan gas per jaar. Daarvan kunt u al 800 tot 1000 euro rekenen voor gas dat u elk jaar betaalt.

Let beter op hoe vaak en hoelang u doucht

Door inzicht te verkrijgen in uw gasverbruik zult u ook leren meer gas te besparen. Want gas is tegenwoordig duur. De isolatie in uw huis is dan ook van belang want hoe tochtiger de woning des te meer gas er word verbruikt. Spreek met u zelf af om korter te douchen en laat deze regel ook gelden voor de overige gezinsleden. Op die manier bespaart u gas en betaalt u minder voor uw gasrekening.

De woning is ook bepalend voor uw gasverbruik

Ook is het zo dat wanneer u woonachtig bent in een appartement dat u minder gas hoeft te verbruiken. Uw buren verwarmen namelijk uw vloer of plafond doordat warmte omhoog stijgt. Woont u in een vrijstaande woning dan heeft u geen buren die de woning rondom verwarmen. In dat geval betaalt u dus ook veel meer voor gas.

Slim gasprijzen vergelijken

Hoe groter het gezin hoe meer u aan gas nodig heeft en dat zorgt voor hogere kosten. Maar door effectiever met uw gasverbruik om te gaan zult u geld besparen. De gasrekening hangt dus ook af van uw gedrag. De gasleveranciers bieden verschillende aanbiedingen. De één biedt een korting van €100 en de andere weer €150 korting. Door slim alle gasprijzen te vergelijken kunt u de goedkoopste gasleverancier voor uw adres vinden. De kosten voor gas en energie staan beschreven in een prijsvergelijk energie. De totale energiekosten zijn ongeveer €1700 tot €1800 per jaar.

Goedkoopste gasleverancier 2018 gevonden?

Heeft u de goedkoopste gevonden die u goedkopere energie en gas biedt? Dan kunt u gerust €350 aan besparingen rekenen. Dat is toch €30 minder per maand dat u hoeft te betalen aan uw energieleverancier. Maak er dan een gewoonte van om elk jaar weer te starten met energie vergelijken. Op die manier houdt u er een flink zakcentje aan over.

Goedkoopste groen gas vergelijken

Er is altijd wel een goedkopere gasleverancier vindbaar blijf dus niet zitten en kom omhoog. Van alle leveranciers die de goedkoopste gas aanbiedingen heeft wordt er altijd wel een top 5 getoond. Op die manier wordt het voor u nog makkelijker om te kiezen. Alleen een gas product kiezen is mogelijk dus als u dat liever heeft geef dat dan aan. U zult dan de 5 goedkoopste gasleveranciers vinden die enkel en alleen gas aanbiedingen voor u hebben zonder energieproduct. Onze energievergelijker is zo gebouwd dat u op bepaalde voorkeuren kunt zoeken. De duurzame energieleveranciers zoals Greenchoice en Pure Energie leveren CO2 gecompenseerd gas. Op die manier bent u dus duurzaam goed op weg.

Power.nl
Logo