Goedkoopste gasleverancier 2020

Goedkoopste gasleverancier 2020 opzoeken? Wel eens nagedacht om de prijzen te vergelijken? Er zijn zoveel aanbiedingen waaruit gekozen kan worden. Nu kiezen en overstappen en u heeft de goedkoopste gasleverancier 2020 te pakken. Ga niet meteen voor een lange looptijd. Dit is niet nodig wat de verontrustende nieuwsberichten ook brengen. Het is wel logisch dat u wilt kiezen voor een lange looptijd. Maar het kost u alleen maar meer.

U wilt enkel besparen op uw maandbedrag?

Jaar na jaar verschijnen er weer nieuwe energiedeals online. En daarmee kunt u flink op de gasleverancier besparen. Het is waar dat de gaskosten duurder zijn geworden, en het ziet er niet naar uit dat ze flink gaan dalen. Maar toch betekent dat niet het einde voor een besparing. Er is ontzettend veel dat u zelf kan doen. Draai uw verwarming op tijd uit, zet hem ook eens lager. Daar zit een groot deel van uw besparing. Uw douchekosten hangen af van de tijd dat u onder de douche staat. Stap dus eerder onder de douche vandaan, en u zult zien dat uw gasverbruik zal afnemen.

Zal ik kiezen voor een driejarig energiecontract?

Denk tweemaal na voordat u wilt kiezen voor een lange looptijd. De overstap korting mag dan hoog lijken maar deze kortingen vindt u ook bij eenjarige contracten. Een eenjarig contract biedt de mogelijkheid om na twaalf maanden over te stappen, en bij een driejarig contract pas na 36 maanden! In de tussentijd overstappen betekent dat u een overstap boete moet betalen. Dat kan u dus zomaar €150 of meer gaan kosten. En dat wilt u natuurlijk niet.

De goedkoopste gasleverancier 2020 bovenaan in een vergelijking

De goedkoopste gasleverancier staat in een energievergelijk altijd bovenaan. Dus ontvangt u een goedkope gasdeal? Vergelijk dit dan altijd met de rest van de gasdeals. Het zoeken naar een goedkopere gasleverancier wordt soms als vervelend ervaren. Maar als u in gedachten houdt dat de goedkoopste altijd bovenaan staat dan is het heel simpel. Gas is wel duurder dan stroom, maar een gecombineerde aanbieding is goedkoper. Dus kiest u voor energie en gas bij dezelfde gasleverancier? Dan zit er altijd een flinke korting in.

Besparen? Kies dan geen cadeau bij uw energiecontract

Dan moet u niet gaan kiezen voor een deal waarbij u een gratis cadeau krijgt. Nee u moet echt zoeken naar een combi energie en gas met een korting in geld. Het liefst moet de korting al verrekend zijn met het maandbedrag. Dan gaat u na overstap binnen twee maanden direct minder betalen. Zo heeft men dat ook het liefst. Waarom we beter niet moeten kiezen voor een gratis cadeau? Als u uw energiekosten wilt verlagen dan is een ”gratis” cadeau niet verstandig. U moet namelijk altijd ietsje extra betalen. De tarieven zijn dan vaak iets duurder, en u wordt daarnaast beloond in natura en niet in geld. Daarom is het kiezen van een cadeau dus af te raden als u wilt besparen.

Power.nl
Logo