Gasprijzen 2015

De prijzen voor gas blijven onstabiel bekijk maar eens de prijzen bij de benzinepomp deze zijn de afgelopen tijd gedaald, zo betaalde u in de eerste maand van 2015 gemiddeld €1,15 voor een liter diesel en dit was van korte vreugde want de prijzen stegen weer. Desalniettemin blijven de gasprijzen afhankelijk van de olieprijzen dus ook deze tarieven stijgen en dalen weer.

Vergelijk gasprijzen 2015

Het heeft lang geduurd voordat de winter echt begon, maar nu is hij dan ook echt begonnen. De kachel word weer een graadje hoger gezet en zo betaalt u aan het einde van de rit ook weer extra gaskosten. U bespaart in ieder geval door het korter douchen en uw manier van koken, maar u kunt meer doen: Vergelijk de tarieven om zo uw gasrekening te verlagen en zet deze voor een korte periode vast!. Waarom? Over krap 4 maanden wijzigen de energie en gastarieven alweer zo bent u er op tijd bij wanneer er weer gunstige gas aanbiedingen zijn.

Zomer komt eraan en thermosstaat kan weer omlaag

Nog even en de dagen worden weer langer dus u verbruikt in die periode ook weer minder gas. Het vergelijken kan een karwei zijn maar met onze hulp zorgen wij voor een duidelijke vergelijking van uw gastarieven. Doe op tijd een vergelijking van gas en energie zo weet u meteen hoeveel u het komende jaar bespaard maar ook betaald. Dan ineens duiken de gasprijzen 2016 weer op maar ook dan bent u in staat wanneer u kiest voor een jaarcontract om over te stappen. Start daarom met energie vergelijken en vergelijk gasprijzen 2015 op EnergieVergelijking.nl.

Power.nl
Logo