Shop voordelig en snel bij Power.nl


Apple 11 Pro Max – 256GB (Groen)

1,429.00

Bekijken

Artikelnummer: 2580901830394973 Categorie:

Beschrijving

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijkheden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.
Het Super Retina XDR-display heeft niet één, maar twee nieuwe helderheidspieken, en weet ook wanneer die moeten worden gebruikt. Het levert maximaal 800 nits als je in de zon staat – wat handig is als je onderweg foto’s maakt en je favorieten uitkiest – en tot 1200 nits voor content met extreem dynamisch bereik. Alsof je een Pro Display XDR op je iPhone hebt.
Uitgebreid gezichtsveld.
Op iPhone 11 Pro Max kun je vanuit de telelenscamera helemaal uitzoomen tot de ultragroothoekcamera. Dat is in totaal maar liefst 4x optische zoom.
Een elegante, heldere interface.
Met de bredere beeldhoek kun je zien wat er buiten beeld gebeurt, waarna je maar hoeft te tikken om het vast te leggen. En het enige dat tussen jou en je onderwerp komt, is een nieuwe professionele camera-interface. Zo zit je altijd helemaal in het moment.
Op iPhone 11 Pro Max maak je levensechte en supervloeiende video’s met meer detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4Kvideo schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeldstabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkingstools.
Een verschil van dag en nacht.
Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht of een maanovergoten strand, dankzij de nieuwe automatische Nachtmodus en de A13 Bionic-chip maak je nu bij weinig licht foto’s die op iPhone nooit eerder mogelijk waren. En dat gaat helemaal automatisch. Je kunt ook zelf met de regelaars experimenteren, voor nog meer detail en minder ruis.
Sprekender dan ooit.
Omdat de drie camera’s samenwerken, kun je nóg meer aan je portretten toevoegen. Met het highkey mono-effect in iOS 13 maak je zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portretbelichting bepaal je zelf welke lichtintensiteit het beste bij je onderwerp past, net als je in een studio zou doen. Hoe mooi is dat?
En jij dacht dat je foto’s niet beter konden.
Slimme HDR van de volgende generatie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de details in licht en schaduw te verfijnen. En aan de hand van machine learning worden de gezichten op de foto nu herkend en opnieuw belicht als dat nodig is. Kortom, iPhone 11 Pro Max kan details in zowel het onderwerp als de achtergrond automatisch aanpassen. Er zijn zelfs spiegelreflexcamera’s die dat niet kunnen.
In een flits van foto naar video.
Stel, je bent foto’s aan het maken en je ziet iets dat je wilt filmen. Dankzij QuickTake hoef je niet meer te switchen naar een andere modus. Houd gewoon je vinger op de sluiterknop en je begint met filmen. Wil je daarmee doorgaan? Swipe dan naar rechts. En om foto’s te maken in de burstmodus, swipe je naar links.
Selfie wordt slofie.
Met de nieuwe 12MP TrueDepth-camera maak je superleuke videoselfies in slowmotion met 120 bps, of film je in 4K met 60 bps. Voor foto’s zoomt de camera nu automatisch uit als je je iPhone kantelt, zodat je iedereen erop kunt zetten. Want ja, ook selfies kunnen ‘Pro’ zijn.

Extra informatie

Aanbieder

Merk