Goedgemerkt (NL / BENL)

Goedgemerkt (NL / BENL)

Iedere ouder herkent het wel: je kind komt terug van het kinderdagverblijf, school of vriendjes met de verkeerde broodtrommel, jas of drinkbeker. Goedgemerkt bedenkt in 2002 dé oplossing voor dit probleem.

Al ruim 15 jaar zijn de te personaliseren naamlabels van Goedgemerkt een begrip onder ouders. Ze zijn zeer te spreken over de topkwaliteit van de labels en de uitstekende klantenservice die klaar staat wanneer er vragen zijn.

Waarom het powerpartnerprogramma van Goedgemerkt promoten

Goedgemerkt is nooit meer verloren!
Goedgemerkt biedt de oplossing om je spullen op een mooie en gepersonaliseerde manier te markeren al dan niet vergezeld met een GoedgeMerkje (icoontje) zodat spullen zelfs herkenbaar zijn voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

De producten bevatten geen giftige inkten, zijn watervast, (vaat)wasser en magnetron veilig. Zij bieden een goede service door binnen een dag verzenden, dit vertaalt zich in een hoge klantwaardering (9,3 op Trustpilot).

Producten
Men bestelt bij Goedgemerkt eenvoudig gepersonaliseerde naamstickers die blijven zitten in de vaatwasser en magnetron of stickers die je in kleding kunt plakken, instrijken of instikken. Daarnaast verkopen zij naamplaatjes en bandjes zodat kinderen altijd de contactgegevens van hun ouders bij de hand hebben.

Doelgroep
De doelgroep zijn moeders van jonge kinderen. Kinderen raken spullen kwijt op kinderdagverblijven, scholen, sportclubs etc. Daarnaast worden de labels vaak besteld om zelf geknutselde spullen te markeren, kleding te labelen van bewoners van zorginstellingen, om spullen (in huis) te organiseren en als leuk en uniek (kraam)cadeau.

Goedgemerkt (NL / BENL)
Goedgemerkt (NL / BENL)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Shopping cart