Goedkoopste energieleverancier 2010

Welke energieleverancier is de goedkoopste energieleverancier 2010? Volgens de publieke opinie was dat De Nederlandse energie maatschappij. Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn er veel nieuwe energieleveranciers bijgekomen. Voor u als consument betekende dat verschillen in de energieprijzen, concurrentie tussen verschillende energieleveranciers die stuk voor stuk als goedkoopste energieleverancier naar voren te komen.

Verschillen in groene en grijze energie kwamen ook meer in opkomst. Waar dient u op te letten als consument?

  • Bied de energieleverancier grijze of groene energie?
  • Welke contractvoorwaarden hebben ze?
  • Vergoeden ze de overstapboete?

Goedkoopste energieleveranciers per jaar

De goedkoopste energieleverancier laat zich kiezen door U

De goedkoopste energieleverancier is degene die energie levert tegen het goedkoopste tarief, maar dit is ook weer afhankelijk van uw postcode en woonplaats. Wanneer u voor een variabel tarief kiest dat goedkoop is houd u er dan ook rekening mee dat deze tarieven stijgen wanneer de energieprijzen omhoog gaan. Kijk ook naar de transportkosten en netwerkkosten. Let altijd op het totaalbedrag wanneer u energie vergelijkt.

Wilt u verzekerd zijn van een goedkoop tarief? Dan is het raadzaam om ieder jaar uw energie te vergelijken en over te stappen, de tarieven wijzigen immers per half jaar. U kunt daar honderden euro’s per jaar goedkoper mee uit zijn.

Voor veel consumenten blijkt het een heel gedoe het overstapproces, omdat er zoveel energieleveranciers en aanbiedingen zijn. In onze energievergelijker vult u simpelweg uw gegevens en verbruik in en u weet vrij snel welke energieleverancier voor u de voordeligste is. Wij handelen het overstapproces verder voor u af en u heeft er geen omkijken naar. Beslis zelf wie de goedkoopste energieleverancier is op basis van uw voorkeuren en situatie en stap over.

Power.nl
Logo