Goedkoopste energieleverancier 2014

Vindt de goedkoopste energieleverancier door te vergelijken! Wat moet u weten en hoe kunt u besparen. In het Energieakkoord is besproken en vastgelegd dat de transportkosten per 1 januari 2014 worden verlaagd. Dat is in ieder geval al een besparing die we tegemoet kunnen zien. Dit zal op basis van het gemiddelde energieverbruik per huishouden ongeveer €50 per jaar op onze energierekening schelen. We gaan dus sowieso minder betalen. Door nu de tarieven van alle energieleveranciers te berekenen en te vergelijken weet u of nog meer kunt besparen.

De meeste huishoudens hebben een te dure energieleverancier

Als u één van de mensen bent die de overstap nog nooit heeft gemaakt, dan is het lonend om uw energieleverancier te vergelijken met andere energieleveranciers, er zijn ook een aantal nieuwe leveranciers bijgekomen dat betekent meer energie aanbiedingen. De overstap naar een goedkopere energieleverancier kan u 500 euro per jaar opleveren. Er veranderd veel in onze energiemarkt, zo ook de energieprijzen.

Het vergelijken van energieleveranciers levert geld op

Het grote gros Nederlanders is steeds meer gaan vergelijken, men vergelijkt zijn zorgverzekering bijvoorbeeld, dit scheelt ook ruim 300 euro per jaar, mensen worden vindingrijker dankzij het internet want daar zijn de besparingen ook te vinden. Naast die 300 euro die u bespaard voor uw zorgverzekering, kunt u daar bovenop ook nog eens 500 euro per jaar besparen op uw energierekening, tezamen is dat al 800 euro en dat is veel geld. Bespaar op uw maandelijkse lasten voor 2014, en begin met energie vergelijken vul uw gegevens in en de goedkoopste energieleverancier staat meteen bovenaan. Overstappen is heel eenvoudig. Weten wie de goedkoopste is? Start met vergelijken en wij regelen de rest!

Power.nl
Logo