Gratis accuboormachine bij eenjarig Nuon energiecontract

Gratis accuboormachine bij eenjarig Nuon energiecontractBent u een echte klusjesman of klusjesvrouw en kunt u wel nieuw gereedschap én een nieuw energiecontract gebruiken? Ontvang nu een gratis accuboormachine bij een eenjarig Nuon energiecontract. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor deze energiedeal. U kunt hier direct uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel op zoek naar de beste deal.

Gratis accuboormachine bij een eenjarig Nuon energiecontract

Wilt u graag klussen in en rondom huis? Dan is deze energiedeal wellicht interessant voor u. U kunt namelijk een gratis accuboormachine krijgen bij een eenjarig Nuon energiecontract. Met behulp van deze accuboormachine, de Bosch Easydrill 1200 om precies te zijn, kunt u eenvoudig klusjes in huis voltooien. Er is een werklamp geïntegreerd in deze boormachine en daarmee kunt u zelfs klussen onder donkere omstandigheden. Deze set wordt standaard geleverd met 2 Li-Ion accu’s en een 38-delige schroefbit en ratelset.

Eigenschappen Bosch Easydrill 1200

De Bosch Easydrill 1200 heeft een nieuwwaarde van 139,95 euro. Deze krijgt u nu geheel gratis bij een eenjarig Nuon energiecontract. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste eigenschappen:

 • Continu klaar voor gebruik omdat er geen geheugeneffect en zelfontlading plaatsvindt;
 • Planeetwieldrijfwerk met een hoog vermogen;
 • Maar liefst 15 draaimomenten plus boorstand;
 • Aantal standen op draaimoment zijn 21+1;
 • Flinke batterijcapaciteit van 1500 mAh;
 • Beschikt over de Syneon-chip. Dit is een intelligente regeling waarmee energie op een bewuste manier wordt gebruikt. Dat maakt het ook een erg energiezuinig apparaat met een hoog uithoudingsvermogen.

Is dit niet voldoende voor u? U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere set met Bosch gereedschap bij een driejarig energiecontract.

Gratis accuboormachine bij een eenjarig Nuon energiecontract

Klinkt dit als een geschikte boormachine? U kunt deze gratis accuboormachine nu ontvangen bij een eenjarig Nuon energiecontract. Gedurende de looptijd van het energiecontract staan de energietarieven vast. U weet dus precies wat u betaalt per kWh stroom en per m3 gas. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan en betaalt u dus ook nooit te veel voor uw energierekening.

Hoe kan ik mij aanmelden voor deze energiedeal?

Wilt u graag een gratis accuboormachine ontvangen? Dan kunt u gebruikmaken van onze energievergelijker. Hier kunt u kiezen voor een Nuon energiecontract. Als u klikt op de oranje knop ‘aanvragen’ wordt u doorverwezen naar de website van Nuon. Hier kunt u de verschillende deals bekijken. Uiteraard kunt u ook andere energieleveranciers vergelijken via het vergelijkingssysteem. Zo zijn er ook nog andere energiemaatschappijen die soortgelijke leuke deals aanbieden.

Gratis overstapservice

Als u wilt overstappen van energieleverancier profiteert u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat betekent dat de overstap voor het grootste gedeelte voor u wordt geregeld. U meldt zich aan voor uw nieuwe energieleverancier en vervolgens zegt uw nieuwe energiemaatschappij uw huidige contract op. Achter de schermen gaat men verder bezig. Op den duur ontvangt u een verzoek om uw meterstanden door te geven. Dat zult u dus nog wel even zelf moeten doen. Uw meterstanden doorgeven is gelukkig erg eenvoudig en daarmee zo gepiept. Deze gegevens zijn nodig voor uw eindafrekening (oude energieleverancier) en voor de vaststelling van de termijnbedragen (nieuwe energieleverancier).

Wanneer ontvang ik mijn gratis accuboormachine?

Zodra u zich heeft aangemeld voor deze energiedeal zult u uw gratis accuboormachine in huis ontvangen. Daarvoor kunt u een unieke vouchercode invoeren op de aangegeven website. Daarover ontvangt u uiteraard later meer informatie van Nuon. Vaak ontvangt u deze code zo’n vier tot zes weken nadat u klant bent geworden bij Nuon. U heeft dus in de meeste gevallen al een of twee termijnbedragen voldaan voordat u de code ontvangt. Uiteraard wordt uw gratis accuboormachine bij u thuisbezorgd.

Handige informatie

Wilt u graag een gratis accuboormachine ontvangen bij een eenjarig Nuon energiecontract? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden. Uiteraard zetten wij dit graag voor u in een kort overzicht:

 • Zorg er altijd voor dat u een goede energievergelijking maakt. Uiteraard kunt u kiezen voor deze Nuon-deal, maar er zijn ook voldoende andere leuke aanbieders met goede deals. Goed vergelijken is daarom belangrijk;
 • Het bedrag dat u in de energievergelijker aantreft betreft een geschat jaarbedrag. De uiteindelijke kosten zijn immers afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik aan het einde van het ‘energiejaar’;
 • De energietarieven staan gedurende een periode van twaalf maanden vast. Nadien zult u weer variabele energietarieven betalen. Gelukkig heeft u dan ook weer de mogelijkheid om opnieuw de overstap te maken;
 • U dient minimaal twaalf maanden klant te blijven bij Nuon als u uw gratis accuboormachine daadwerkelijk gratis wilt ontvangen. Stapt u onverhoopt toch eerder over? Dan zult u de nieuwprijs aan Nuon terug moeten betalen;
 • Deze energiedeal geldt voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze energiemaatschappij? Dan kunt u helaas niet profiteren van deze deal. Voor bestaande klanten heeft Nuon deals van Nuon Exclusief. Uiteraard kunt u ook onze andere deals bekijken;
 • Lees de voorwaarden ook altijd nog even door als u de overstap maakt.

Bekijk ook onze andere deals

Een gratis accuboormachine ontvangen bij een eenjarig Nuon energiecontract klinkt natuurlijk al erg interessant. Echter is het ook raadzaam om andere deals te bekijken. Er zijn meer dan 40 energieleveranciers in Nederland en zij bieden allemaal gunstige energie aanbiedingen. Bekijk daarom ook gerust de andere deals. Zo kunt u niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor cashback energie. Zorg ervoor dat u goed vergelijkt voor de beste deals.

Onafhankelijk vergelijken

Uiteraard kunt u via Power.nl onafhankelijk vergelijken. Zo kunt u niet alleen deals van Nuon vergelijken met een gratis accuboormachine, maar ook kunt u kiezen voor talloze andere leuke deals. Goed vergelijken is belangrijk en daarom bieden wij een overzicht met alle energieleveranciers. Via ons vergelijkingssysteem vergelijkt u altijd onafhankelijk. Daarom zetten wij de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Maak online een energievergelijking

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen van energieleverancier? Dan kunt u direct energie vergelijken via onze website. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert om zodoende te berekenen welke aanbieder het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Heeft u nog vragen over het vergelijken? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard helpen wij u maar al te graag!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo