Gratis activity tracker bij een driejarig Nuon energiecontract

Gratis activity tracker bij een driejarig Nuon energiecontractGaat u graag de deur uit om te sporten? Een activity tracker is dan ontzettend leuk. Daarmee kunt u doelen stellen om genoeg te bewegen en gezond te leven. U kunt er nu eentje gratis thuis ontvangen bij een driejarig Nuon energiecontract. Dit betreft de Fitbit Ionic en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Wilt u graag meer weten over deze leuke energiedeal? Lees dan gerust verder!

Om welke gratis activity tracker gaat het?

Er zijn natuurlijk talloze activity trackers waar u uit kunt kiezen als u ‘vrij gaat winkelen’. Als u kiest voor deze energiedeal heeft u keuze uit het volgende model: de Fitbit Ionic. Wel heeft u hierbij keuze uit twee verschillende kleuren. De Ionic biedt meerdere voordelen. Zo analyseert dit horloge onder andere uw calorieverbruik, uw slaapritme en afstand dat u elke dag loopt. Dit handige apparaatje geeft zelfs aan wanneer u weer in beweging moet komen. Tevens kunt u berichten, notificaties en inkomende oproepen bekijken. Daarmee hoeft u uw smartphone dus niet langer aan te raken. Fitbit staat bekend als een van de meest populaire merken in dit segment.

Indien u kiest voor een driejarig energiecontract krijgt u deze activity tracker helemaal gratis. Gedurende de looptijd van het energiecontract geniet u van vaste energietarieven. Dat betekent dat de tarieven per kWh stroom en per m3 gas ongewijzigd blijven.

Specificaties

Wilt u graag een gratis activity tracker ontvangen bij een energiecontract van Nuon? Dan wilt u vast en zeker weten wat deze activity tracker allemaal kan. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste specificaties:

 • Touchscreen: Ja
 • Waterbestendig: Nee
 • Kleur horlogekast: Zilver
 • Materiaal horlogeband: Kunststof
 • Verwisselbare band: Ja
 • Kleur band: Zwart
 • Breedte horlogeband: 21 mm
 • Polsomtrek: 17 – 20,5 cm
 • Trilfunctie: Ja
 • Alarmfunctie: Ja
 • Accuduur: 120 uur
 • Analysesoftware: Ja
 • Geschikt voor: Android, iOS, Windows Phone (let op: niet geschikt voor Huawei smartphones).

Aanmelden voor deze energiedeal?

Wilt u zich graag aanmelden voor deze energiedeal? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen of deal bij u past. Mogelijk is deze energiedeal met een gratis activity tracker geschikt voor u, maar misschien past een andere deal ook wel beter bij u. Uiteraard kunt u dat zelf gemakkelijk en snel nagaan op basis van deze data.

Gekozen voor de gratis activity tracker?

Heeft u gekozen voor de gratis activity tracker? U ontvangt daarvoor een unieke vouchercode nadat Nuon is gestart met de levering van stroom en gas. U zult eerst een termijnbedrag moeten voldoen voordat u de code ontvangt. Zodra u de vouchercode op de mail heeft ontvangen kunt u uw product gratis in huis halen.

Gratis overstapservice

Nadat u zich heeft aangemeld start standaard de gratis overstapservice energie (bij elke willekeurige aanbieder, dus ook als u kiest voor een van de andere deals). Dat houdt in dat de overstap verder voor u geregeld wordt. U meldt zich aan, uw 14 dagen bedenktijd start en vervolgens wordt uw oude contract opgezegd. Vaak moet nog uw meterstanden doorgeven, maar dat is uiteraard erg eenvoudig. De instructies daarvoor krijgt u van uw energieleverancier.

Goed om te weten

Wilt u graag kiezen voor een gratis activity tracker bij een driejarig Nuon energiecontract? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u kennisneemt van alle spelregels. Hieronder volgt een overzicht van enkele belangrijke aandachtspunten:

 • De energietarieven staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract. Dit kan echter wijzigen na de looptijd van uw driejarige energiecontract, maar dan heeft u natuurlijk ook weer de mogelijkheid om de overstap te maken;
 • Dit betreft een welkomstactie en daarmee geldt dit ook alleen voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij deze aanbieder? Dan kunt u kiezen voor een van de deals van Nuon Exclusief of u kunt wederom de overstap maken;
 • U dient minimaal 36 maanden klant te blijven. Stapt u eerder over? Dan moet u mogelijk een gedeelte van de nieuwwaarde van uw gratis activity tracker terugbetalen. Bovendien riskeert u een overstapboete;
 • U dient uw maandelijkse betaaltermijnen te voldoen middels automatische incasso;
 • Zorg ervoor dat u de voorwaarden nog goed doorneemt als u uw contract afsluit. Op die manier komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Wilt u onze andere deals ook zien?

Een gratis activity tracker ontvangen bij een driejarig Nuon energiecontract is natuurlijk erg interessant. Er zijn echter nog meer deals waar u uit kunt kiezen. Zo kun u bijvoorbeeld ook kiezen voor cashback energie of kunt u kiezen voor een andere energie met welkomstcadeau deal. Goed vergelijken is natuurlijk erg belangrijk, zodat u nooit te veel betaalt.

Bedenktermijn van 14 dagen

Als u zich als consument aanmeldt voor een van de energiedeals geniet u altijd nog van 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract dus ook nog kosteloos annuleren. Bedenkt u zich nadien toch nog? Annuleer het contract dan binnen deze termijn via de website van de energieleverancier waar u uw energiecontract heeft aangevraagd.

Energie vergelijken?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Start direct met energie vergelijken. Uiteraard kunt u kiezen voor een gratis activity tracker via Nuon, maar u kunt ook kiezen voor een van de andere leuke deals. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. De overstap duurt nooit langer dan vijf minuutjes. Wacht daarom niet langer, stap vandaag nog over en bespaar tot wel 500 euro op jaarbasis.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo