Gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract

Bent u een echte klusser en wilt u uw gereedschap weleens vervangen? Ontvang nu gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract. Deze set bestaat uit een compacte accuboormachine, tweede accu, snellader, PML-acculamp, 34-delige Xline accessoires en een handige opbergtas. Wilt u graag weten of deze energiedeal bij u past? Raadpleeg onze energievergelijker! Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke deal het beste bij u past. Uiteraard zetten wij de goedkoopste energieleverancier bovenaan.

Over deze gereedschapset

Een gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract klinkt natuurlijk al erg aantrekkelijk. Dit is ook nog eens een bijzonder uitgebreide set. Zo ontvangt u niet alleen een krachtige en tevens compacte accuboormachine, maar ook ontvangt u bijvoorbeeld een tweede lader. Dat is ideaal: u kunt uw ene accu dan opladen als u de andere accu in gebruik heeft. Met behulp van de acculamp en de talloze accessoires heeft u bovendien nog talloze mogelijkheden. Bent u klaar met uw werkzaamheden? Dan kunt u alles opbergen in de handige opbergtas, die uiteraard ook meegeleverd wordt bij deze set.

Klinkt deze set u als muziek in de oren? U kunt nu gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract krijgen. Als u hiervoor wilt kiezen, kunt u hier energie vergelijken en overstappen van energieleverancier. Bij dit driejarige energiecontract geniet u drie jaar lang van vaste energietarieven. Deze zullen dus niet wijzigen gedurende de looptijd van het contract.

De voordelen van deze energie-actie

Wilt u wel graag gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract in huis ontvangen? Dan is dit natuurlijk al een prima voordeel uit deze actie. Echter profiteert u ook nog van andere voordelen als u kiest voor deze energiedeal. Zo profiteert u ook van vaste energietarieven gedurende de looptijd van het contract. Drie jaar lang hoeft u zich dus geen zorgen te maken over wijzigingen in tarieven. Ook heeft u standaard 14 dagen bedenktermijn bij dit energiecontract, dus u kunt uw contract eventueel nog annuleren als u besluit om niet verder te gaan met deze deal.

Wanner ontvang ik mijn gratis Bosch gereedschap?

U ontvangt u een gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract nadat de energieleverancier is gestart met de levering van stroom en gas. Hiervoor ontvangt u een unieke vouchercode, welke u op een speciale website kunt invoeren. Uiteraard ontvangt u hierover meer informatie zodra het zover is. Met behulp van de code bestelt u uw artikel en kunt u dit laten thuisbezorgen. U hoeft uw gereedschapset dus niet ergens zelf op te halen. De pakketbezorger komt het namelijk bij u thuisbrengen!

Goed om te weten

Wilt u graag gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract ontvangen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden bij deze deal. Uiteraard zetten wij de belangrijkste punten voor u op een rij. De actievoorwaarden ontvangt u uiteraard ook weer als u uw nieuwe energiecontract afsluit:

  • Het is belangrijk dat u onze energievergelijker raadpleegt. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u namelijk berekenen hoeveel u op jaarbasis kwijt bent. Uiteraard staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Dit hoeft dus niet per se Nuon te zijn, maar kan ook een andere aanbieder zijn. Via ons vergelijkt u altijd onafhankelijk;
  • Het bedrag dat u berekent is en blijft een geschat jaarbedrag. De uiteindelijke kosten vindt u uiteraard weer terug op uw jaarafrekening, welke u na een jaar ontvangt van uw energiemaatschappij;
  • De energietarieven staan voor drie jaar lang vast bij dit energiecontract. Na de looptijd zullen de energietarieven echter veranderen en dat kan dan ook weer een goed moment zijn om de overstap te maken;
  • Wilt u graag gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract ontvangen? Dan dient u ook daadwerkelijk minimaal drie jaar klant te blijven bij deze aanbieder;
  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen dus niet profiteren van deze actie;
  • Wilt u toch liever kiezen voor een korter energiecontract? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt hier uw energiekosten berekenen en daar treft u ook kortere energiecontracten aan, zoals eenjarige energiecontracten.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Power.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. U kunt dus talloze leuke deals bekijken op onze website. Dit betreft niet alleen gratis Bosch gereedschap bij een driejarig Nuon energiecontract, maar ook zijn er talloze andere aantrekkelijke deals. Bekijk gerust onze energie aanbiedingen voor alle beschikbare deals van dit moment. Ook kunt u hier profiteren van cashback energie in plaats van energie met welkomstcadeau deals. Bekijk vooral welke deal het beste bij u past en stap over naar de juiste aanbieder.

Gratis overstapservice

Als u wilt overstappen via onze website, profiteert u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u alleen maar uw gegevens hoeft in te voeren en vervolgens wordt de rest van de overstap voor u geregeld. U hoeft dus geen opzegbrieven te schrijven of uw oude energiemaatschappij op de hoogte te stellen. Dat wordt namelijk allemaal voor u gedaan. Mogelijk moet u nog wel uw meterstanden doorgeven voor uw eindafrekening en voor de vaststelling van de termijnbedragen.

Start direct met energie vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken en besparen op uw energierekening? Dan kunt u uiteraard onze handige energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u actueel wat uw kosten zijn. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem. Daarmee kiest u altijd voor de beste deal. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en stap ook over.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken