Gratis cadeaukaart €75 bij Essent 1 jaar

Essent biedt nieuwe klanten een gratis cadeaukaart van de MediaMarkt ter waarde van €75 wanneer zij overstappen naar een variabel contract Groene Stroom & Gas met de duur van 12 maanden. Met deze cadeaukaart kunt u zelf een leuk cadeau aanschaffen bij de MediaMarkt dat is wel zo fijn. Een variabel tarief houd in dat deze tweemaal per jaar kunnen veranderen te weten op 1 januari en op 1 juli. Dit betekent dat uw voorschotbedrag aan Essent kan veranderen. Ter vergelijking: Bij een vast tarief betaalt u gedurende de overeenkomst hetzelfde voorschotbedrag.

Variabele tarieven gas en stroom stuk goedkoper geworden

Gelukkig zijn de variabele prijzen voor stroom en gas gedaald dus u hoeft zich geen zorgen te maken hierover. Een mooi bijkomend voordeel is ook dat u, mocht u kiezen voor deze aanbieding van Essent dat u gebruik maakt van Groene stroom waarmee u het milieu weer een handje helpt. Een exacte prijsberekening kunt u maken door uw huidige verbruik plus uw energieleverancier in te voeren.

Vergelijk alle energie aanbiedingen op EnergieVergelijking.nl

Bedenkt u zich na het afsluiten van dit Essent contract? Dan mag u uw aanmelding kosteloos schriftelijk of telefonisch annuleren binnen 14 dagen. Geen behoefte aan een cadeaukaart maar gaat u voor de hoogste welkomstkorting? Dan kunt op EnergieVergelijking.nl ook alle energie aanbiedingen vergelijken. Het hangt er maar net vanaf waar uw voorkeur naar uitgaat dus als u per maand minder wilt gaan betalen dan kunt u net zo lief alle energieleveranciers vergelijken en zodoende de goedkoopste energie aanbieding vinden voor uw adres.

Ga naar onze energievergelijker om deze aanbieding te vergelijken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken