Gratis concerten bezoeken? Stap over naar Oxxio!

Gratis concerten bezoeken oxxioWilt u graag gratis concerten bezoeken? Of wilt u naar een leuk festival, een show of zelfs een voetbalwedstrijd? Als u nu overstapt naar Oxxio kunt u een gratis Ticketmaster cadeaukaart krijgen. Deze cadeaukaart heeft een waarde van 250 euro en daarmee kunt u de leukste concerten bezoeken. Dit betreft een driejarig energiecontract met als voordeel dat u drie jaar lang profiteert van vaste energietarieven. Bij dit energiecontract ontvangt u ook nog eens 100 procent groene stroom! Raadpleeg onze energievergelijker en ga direct na of deze deal bij u past.

Gratis concerten bezoeken met een cadeaukaart

Een dagje ontspanning verdient iedereen weleens. Zo kunt u natuurlijk een dagje welness boeken, maar een leuk concert bezoeken is natuurlijk ook erg leuk. Wilt u graag gratis concerten bezoeken? Dat kan nu met behulp van dit Oxxio energiecontract. U kunt naar de leukste concerten en shows. Komt Justin Bieber binnenkort naar Nederland? Of is het Usher die optreedt in de zaal? Of moeten misschien Nick en Simon wel ergens optreden? Het zijn concerten die u mogelijk gratis kunt u bijwonen!

Aanmelden voor deze energie-actie

Wilt u wel graag gratis concerten bezoeken? Of toch eens naar die toffe voetbalwedstrijd van Oranje gaan? Dan kunt u zich uiteraard aanmelden voor deze energiedeal. U kunt hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Oxxio hoeft hierbij niet bovenaan te staan: dat kan ook een andere aanbieder zijn. Wilt u graag alleen kiezen voor deze deal? Filter dan op aanbieder Oxxio. U kunt klikken op de knop ‘aanvragen’ en profiteren van deze energiedeal.

Gratis overstapservice

Als u zich aanmeldt voor deze energiedeal profiteert u standaard van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat Oxxio uw overstap verder regelt. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet uw oude energiecontract op te zeggen, want dit wordt voor u geregeld. U bent ervan verzekerd dat u nooit zonder stroom en gas komt te zitten en bovendien betaalt u nooit dubbel voor uw energierekening. Wel zo eenvoudig.

Gratis concerten bezoeken: wanneer ontvang ik mijn cadeaukaart?

Heeft u zich aangemeld voor deze energiedeal? Dan zult u nog even moeten wachten op de startdatum. Immers heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn en vervolgens heeft u nog uw opzegtermijn bij uw oude energieleverancier. Is Oxxio gestart met de levering van stroom en gas? Dan ontvangt u uw cadeaukaart binnen twee weken na de startdatum levering. De code die op de cadeaukaart staat kunt u invoeren op Ticketmaster.nl. Dit geldt voor het gehele aanbod op de website. Houd er rekening mee dat deze deal alleen geldt voor nieuwe klanten (alleen consumentencontracten).

Voor het gemak volgt hieronder nog een overzichtelijk stappenplan van uw aanmelding:

 1. Aanmelden voor uw nieuwe energiecontract;
 2. Uw contract ontvangt u binnen twee dagen na uw aanmelding;
 3. Uw bedenktijd van 14 dagen start zodra u uw contract heeft ontvangen;
 4. De levering start vanaf uw startdatum. Binnen twee weken ontvangt u uw tickets;
 5. U kunt uw vouchercode invoeren op Ticketmaster en daarmee kunt u gratis concerten bezoeken.

Houd rekening met alle spelregels

Wilt u graag profiteren van deze leuke actie van Oxxio? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u rekening houdt met alle spelregels. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste spelregels. Uiteraard kunt u de uitgebreide versie in een pdf-bestand terugvinden op de website van Oxxio:

 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten die zich aanmelden binnen de actieperode;
 • Deze actie geldt alleen voor consumenten die nog geen klant zijn bij Oxxio. Helaas kunnen zakelijke klanten en/of bestaande klanten dus niet profiteren van deze actie;
 • Dit betreft een driejarig energiecontract waarbij u drie jaar kunt profiteren van vaste energietarieven;
 • U kunt slechts eenmaal deelnemen aan deze actie. Deelname is uitgesloten voor bepaalde personen, waaronder: personen die niet wonen in Nederland, iedereen onder de 18 jaar, een collectief van klanten en locaties die geen verblijfsfunctie hebben;
 • De actie loopt tot 31 december 2019;
 • Zegt u uw energiecontract vroegtijdig op? Dan dient u een compensatie aan Oxxio te betalen. U betaalt de reële waarde van de ontvangen cadeaukaart met een maximum van 100 euro (50 euro per energieproduct);
 • Lees alle voorwaarden ook nog door op de officiële website. Er zijn nog een aantal extra spelregels, maar de belangrijkste voorwaarden staan hierboven omschreven.

Bekijk ook onze andere deals

Gratis concerten bezoeken is natuurlijk bijzonder leuk, maar er zijn uiteraard ook andere deals. Eerder hadden we het al over een Wellness-actie, maar er zijn ook andere deals. Hierbij kunt u denken aan bol.com cadeaukaarten, maar ook aan gratis elektronica. Bekijk daarom ook gerust onze andere energie aanbiedingen. U kunt niet alleen kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar u kunt ook kiezen voor cashback energie. Daarmee kiest u altijd voor een leuke energiedeal die bij u past.

Onafhankelijk vergelijken

Via Power.nl kunt u te allen tijde onafhankelijk vergelijken. De energievergelijker toont altijd alle actuele deals en aanbiedingen. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Op die manier betaalt u nooit meer te veel voor uw energierekening. Overstappers kunnen tot wel 450 euro op jaarbasis besparen en dat is natuurlijk bijzonder veel geld.

Start direct met energie vergelijken

Wilt u graag gratis concerten bezoeken? U kunt hier energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier! Raadpleeg onze energievergelijker voor de beste deal. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u uw energiekosten eenvoudig kunt berekenen. Overstappen van energieleverancier kost u niet meer dan vijf minuten van uw tijd en u kunt daar toch bijzonder veel geld mee besparen. Stap vandaag nog over en bespaar. Heeft u onverhoopt nog vragen? Onze klantenservice zit voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo