Gratis Dyson stofzuiger bij Nuon energiecontract

Gratis Dyson stofzuiger bij Nuon energiecontractWilt u graag een nieuw energiecontract afsluiten en hierbij een cadeau ontvangen? U kunt nu een gratis Dyson stofzuiger krijgen bij een Nuon energiecontract. Het betreft slechts een eenjarig contract met vaste energietarieven. U komt dus niet voor verrassingen te staan en u haalt ook nog eens een gratis Dyson stofzuiger in huis. Hieronder leest u meer over deze actiedeal.

Over deze gratis Dyson stofzuiger

Dyson is een populair stofzuigermerk. Regelmatig toont dit merk reclames op de nationale televisie. Het bedrijf belooft kwaliteit en dat geldt ook voor deze gratis Dyson stofzuiger. Het betreft namelijk een snoerloze stofzuiger, zodat u gemakkelijk langs alle kleine plekjes kunt. Met dit model, de Dyson V6 Cord-Free, kunt u 20 minuten stofzuigen voordat deze weer aan de lader moet. U kunt zowel harde vloeren als laagpolig tapijt eenvoudig schoonmaken. Daarmee is het model geschikt voor vrijwel iedere woning. U kunt deze gratis Dyson stofzuiger krijgen bij een Nuon energiecontract.

De voordelen van deze energie-actie

Een gratis Dyson stofzuiger krijgen is natuurlijk altijd fijn. Deze stofzuiger heeft een nieuwwaarde van maar liefst 320 euro en dat is erg veel geld. Het is eens iets anders dan een simpele cashback-actie en u krijgt hiermee daadwerkelijk een fysiek product in huis. Daarnaast profiteert u ook nog van de onderstaande voordelen:

  • Vaste energietarieven voor stroom en gas;
  • Nuon regelt uw overstap middels de gratis overstapservice;
  • U heeft 14 dagen bedenktijd nadat u uw energiecontract heeft afgesloten via onze website;
  • U kunt zelf bepalen op welke dag Nuon uw termijnbedrag incasseert;
  • Persoonlijke service.

Hoe kan ik de gratis Dyson stofzuiger in huis halen?

Wilt u graag een gratis Dyson stofzuiger in huis halen? Dan kunt u onze energie aanbiedingen bekijken. In het overzicht vindt u alle deals en hier kunt u ook kiezen voor deze energiedeal. Kiest u toch liever voor cashback energie? Dan kunt u gebruikmaken van onze energievergelijker om hier een geschikte deal uit te zoeken.

Goed om te weten

Als u wilt overstappen van energieleverancier, is het altijd belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende voorwaarden van een energieleverancier. Ook Nuon heeft een aantal voorwaarden waar u rekening mee moet houden als u de overstap wilt maken. Voor het gemak zetten wij de belangrijkste zaken voor u op een rij. Uiteraard vindt u deze voorwaarden eveneens terug op de website van de energieleverancier als u uw energiecontract afsluit:

  • U betaalt uw termijnbedrag middels automatische incasso. Dat is een voorwaarde als u de gratis Dyson stofzuiger wilt ontvangen;
  • De stroom- en gastarieven staan vast gedurende de looptijd van het contract. Overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten kunnen echter wel wijzigen, omdat de energieleverancier daar geen invloed op heeft;
  • Loop uw oude energiecontract na om te controleren of u nog een lopend contract heeft. Loopt uw contract binnen zes weken af? Dan kunt u overstappen;
  • Dit betreft een actie voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen genieten van Nuon Exclusief of kunnen overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Daarvoor kunt u hier energieleveranciers vergelijken.

Wanneer ontvang ik mijn gratis Dyson stofzuiger?

Kiest u voor deze energiedeal en wilt u daarmee een gratis Dyson stofzuiger ontvangen? Dan ontvangt u uw welkomstcadeau nadat Nuon is gestart met het leveren van energie op uw woonadres. In de regel ontvangt u deze vier tot zes weken nadat Nuon uw energieleverancier is geworden. Dat betekent dat u ondertussen vaak al een of twee keer een termijnbedrag heeft betaald.

Energie vergelijken?

Wilt u graag ook andere energie deals bekijken? U kunt hier direct beginnen met energie vergelijken. Het is hierbij altijd belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze data wordt namelijk berekend welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Overstappen duurt nooit langer dan vijf minuten en zodoende kunt u wel een erg leuk cadeau in huis ontvangen. Uiteraard kunt u ook geld besparen middels overstap. Overstappen loont dus altijd. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo