Gratis Feyenoord shirt bij 3 jaar groene energie van Qurrent

Aangezien Qurrent hoofdsponsor is van Feyenoord en vooral nu Feyenoord landskampioen is geworden met 3-1 willen wij u deze aanbieding niet onthouden: U ontvangt een gratis Feyenoord shirt wanneer u voor 3 jaar groene energie kiest. Qurrent is namelijk ook nog eens uitgeroepen tot de allergroenste energieleverancier door de Consumentenbond.

Feyenoord t-shirt beschikbaar vanaf juli 2017

Vanaf juli 2017 zal dit originele Feyenoord shirt beschikbaar zijn. Als nieuwe klant ontvangt u dan ook een email wanneer deze naar u toe zal worden verzonden. Wilt u weten wat u bij de hoofdsponsor van Feyenoord gaat betalen voor uw energie en gas? Dan kunt het beste meteen aan de slag gaan met een op maat gemaakte energievergelijking.

Hoeveel ga ik betalen aan Qurrent?

Om u toch een indicatie te geven: 2850 kWh en 1250 m3 levert u een maandbedrag op van €122,- per maand. Met een energievergelijking zult u direct weten hoe hoog uw nieuwe voorschotbedrag zal zijn. Bekijk snel de aanbieding van Qurrent en wie weet bent u binnenkort in het bezit van uw Feyenoord t-shirt.

3 jaar voordelige energie + gratis Feyenoord shirt bestellen

Bekijk alle energie aanbiedingen en vergelijk ze met onze onafhankelijke energievergelijker.

Wij laten u graag zien welke energieleveranciers er allemaal in uw regio actief zijn en welke daarvan voor uw situatie en voorkeuren de goedkoopste aanbieding heeft.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken