Gratis gameconsole bij Nuon energiecontract

Gratis gameconsole bij Nuon energiecontractBent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier én wilt u graag fanatiek gamen? U kunt nu een gratis gameconsole krijgen bij een Nuon energiecontract. Hierbij heeft u keuze uit een Xbox One of de PlayStation 4 Slim (vanaf mei weer leverbaar). Beide gameconsoles zijn razend populair in Nederland en er zijn talloze games beschikbaar. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om online te spelen met vrienden. Het is dan ook raadzaam om te kiezen voor het model die vrienden ook hebben! Dan kunt u online gamen! Wilt u graag een gratis gameconsole bij een Nuon energiecontract ontvangen? Raadpleeg dan onze energievergelijker voor de beste deal. Voer hierbij altijd uw postcode + huisnummer en energieverbruik in.

Gratis gameconsole: Xbox One of toch een PlayStation 4 Slim?

Als u een energiecontract bij Nuon afsluit, heeft u zowel keuze uit een Xbox One S1 als u een PS4 Slim. Het is raadzaam dat u kiest voor een model dat bij u past. Veel gamers kiezen voor het toestel die vrienden ook hebben. Dat maakt online gamen namelijk mogelijk. De games worden vrijwel altijd voor zowel Xbox One als de PS4 Slim uitgebracht. Daarmee is er dus ook weinig onderscheid in de gameconsoles. Uiteraard kunt u zelf het model kiezen dat bij u past.

Driejarig energiecontract

Wilt u graag een gratis gameconsole ontvangen bij een Nuon energiecontract? Dan gaat u een driejarig energiecontract aan met deze energiemaatschappij. Gedurende de looptijd van het contract zullen de energietarieven niet wijzigen. Na uw contractperiode worden de vaste tarieven echter omgezet naar variabele energietarieven. Na deze periode heeft u dus ook weer de mogelijkheid om de overstap te maken. U kunt dan wederom profiteren van een leuk cadeau bij een andere aanbieder.

Wanneer wordt de gratis gameconsole geleverd?

Wilt u graag een gratis gameconsole ontvangen bij dit energiecontract? Dan wilt u vast en zeker ook weten wanneer uw gameconsole daadwerkelijk wordt geleverd. In de regel wordt dit na zo’n vier tot zes weken geleverd nadat Nuon is gestart met de levering van stroom en gas. U ontvangt een unieke vouchercode in uw inbox en daarmee kunt u uw gratis gameconsole laten afleveren op uw woonadres. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en wordt het ook nog eens bij u thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk. Zowel de Xbox als de PlayStation zijn voorzien van handleidingen: installeren is een fluitje van een cent.

Belangrijke informatie

Klinkt deze energiedeal u als muziek in de oren? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de verschillende actievoorwaarden bij deze energie-actie. Uiteraard zetten wij dat hieronder graag voor u op een rij:

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen profiteren van acties via Nuon Exclusief of kunnen overstappen naar een andere energieleverancier;
  • U zult minimaal 36 maanden klant moeten blijven bij deze energieleverancier, indien u wilt profiteren van deze actie;
  • Betaling volgt per automatische incasso. Dat wordt gezien als voorwaarde. Betalen per bankoverschrijving kan dus niet;
  • Controleer altijd uw huidige contract en ga na of u ‘veilig’ kunt overstappen van energieleverancier. Als u contract binnen twee maanden afloopt, kunt u direct overstappen. Ook wanneer u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, kunt u direct de overstap maken;
  • De energietarieven staan alleen vast gedurende de looptijd van het contract. Na de looptijd zal dit echter wijzigen;
  • Kosten als netbeheerkosten, btw en energiebelasting kunnen niet vastgezet worden tijdens de loop van uw energiecontract. Hier heeft Nuon immers geen invloed op en kan daarmee gedurende de looptijd wijzigen;
  • Lees de voorwaarden ook terug op de website van Nuon.

Bekijk ook onze andere energie aanbiedingen

Een gratis gameconsole ontvangen is natuurlijk al bijzonder aantrekkelijk. Echter zijn er ook nog talloze andere energie aanbiedingen waar u uit kunt kiezen. Zo hoeft u niet per se te kiezen voor energie met welkomstcadeau, maar ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor cashback energie. De keuze is reuze en daarom is goed vergelijken ook erg belangrijk. Uiteraard kunt u via onze website uw energiekosten berekenen en zodoende op zoek naar de beste deal.

De handige overstapservice

Als u de overstap wilt maken, kunt u altijd profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat u alleen maar uw gegevens hoeft in te voeren. De rest wordt voor u geregeld. Opzegbrieven zijn daarmee verleden tijd. De gratis gameconsole wordt bovendien ook nog eens bij u thuisbezorgd en daarmee is uw overstap én cadeau snel geregeld.

Uw meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven is vaak nog wel noodzakelijk. Indien dat het geval is, ontvangt u daarvan bericht via uw energieleverancier. Beschikt u thuis echter over een slimme meter? Dan kunnen de meterstanden vaak op afstand worden uitgelezen.

Hoe kan ik de overstap maken?

Wilt u graag een gratis gameconsole ontvangen? Of wilt u kiezen voor een andere deal? U kunt hier energie vergelijken op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan in het systeem. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Beschikt u over een contract met bepaalde looptijd? Vergelijk en stap dan vandaag nog over naar de goedkoopste energiemaatschappij. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken