Gratis lidmaatschap bij de Vastelastenbond?

gratis lidmaatschapDe Vastelastenbond is een inkoopcollectief met zo’n 50.000 leden. De bond onderhandelt niet alleen met diverse aanbieders voor extra korting, maar biedt ook hulp als het gaat om het beantwoorden van vragen over energie, telecom, internet en verzekeringen. Het doel van de Vastelastenbond is om besparingen te realiseren die 100% zijn afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Hoe werkt de vastelastenbond?

Elk jaar gaat de Vastelastenbond voor haar leden op zoek naar de beste aanbiedingen. Op het moment van schrijven werkt de Vastelastenbond samen met twee energieleveranciers. Dat zijn Energiedirect.nl en Greenchoice. Energiedirect.nl is een prijsvechter. Deze aanbieder is vaak terug te vinden bij de goedkoopste energieleveranciers. Greenchoice is een zogenaamde groene energieleverancier. Als een van de weinige aanbieders levert Greenchoice uitsluitend groene energie.

Vastelastenbond vergelijken

Om te weten of deze aanbieding voor u interessant is gaat u naar onze energievergelijker. Daar kunt u de tarieven van de Vastelastenbond, Energiedirect.nl en Greenchoice vergelijken met de tarieven van alle andere energieleveranciers. Zo en alleen op die manier weet u zeker welke aanbieder voor u het meest voordelig is. Start nu met energie vergelijken om te weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken